Parker pennen met opdruk

Parker pennen met opdruk - parker(2)

Parker is een leverancier van schrijfwaren, opgericht in 1888. Parker patenteerde in de jaren 30 van de vorige eeuw de "Quink", een zeer sneldrogende inkt waardoor teksten niet meer vlekten.
De hedendaagse Parkerpennen kenmerken zich door de zg. parkervulling, een metalen langschrijfvulling.

Goedkope Parker pennen met opdruk
Wij leveren Parker pennen met opdruk. Snel geleverd, mooi bedrukt, geleverd vanuit voorraad.

Parker pennen snel geleverd
Avenda kan Parker pennen op korte termijn leveren, voorzien van opdruk of gravering.

€ 6,55

Vector rollerbalpen. Simpel, essentieel en betrouwbaar, Vector is speciaal door zijn aanpassingsvermogen en intrinsieke kwaliteit. ABS Kunststof.

BEKIJK PRODUCT
Parker Vector rollerbalpen
   
€ 16,45

Stijl gaat nooit uit de mode. Prachtige balpen van Christan Lacroix. Kwalitatieve vulling, vergelijkbaar met Parker. Altijd verpakt in een mooi, zwart geschenkdoosje.

BEKIJK PRODUCT
Christian Lacroix balpen
Christian Lacroix balpen
   
€ 9,37

De metalen balpen met een fleurig accent. Hierdoor kan je je hele huisstijl doortrekken. Kwalitatieve Parkerachtige vulling. Per stuk verpakt in geschenkdoosje.

BEKIJK PRODUCT
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
   
€ 16,61

Urban is cool, een pen van de nieuwe generatie die het moderne schrijven opnieuw definieert en de regels opnieuw uitvindt. Hij combineert ergonomie met kunst voor een onconventionele kogelvorm met perfect gewicht en balans. Waar het beeld alles is en kwaliteit de sleutel, kiest men een moderne pen voor een modern leven. Parker Urban - gemaakt om te imponeren, ontworpen om te presteren. • Ergonomisch model in een moderne uitvoering. • Perfect schrijven.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Urban
Balpen Parker Urban
Balpen Parker Urban
   
€ 5,11

Parker toont het onmiskenbare talent van haar design- en engineeringexperts met drie waarlijk moderne afwerkingen voor Jotter. Met zijn iconische torpedovorm en distinctieve pijlvormige clip is Jotter reeds sinds zijn lancering in 1954 de best presterende schrijfpen voor elke gelegenheid.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Jotter Premium
   
€ 6,49

In kunststoffen uitvoering voor een superieure bestendigheid en duurzaamheid. Ontworpen voor een optimale schrijfhoek voor zowel rechts- als linkshandige schrijvers.  Verkrijgbaar in 2 penpuntafmetingen.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Vector
Balpen Parker Vector
   
€ 32,92

Tot de Premium-reeks behoort het Urban-schrijf instrument dat met zijn nieuwe look op de voorlinie staat van dynamisch, soepel en modern silhouet, en de stempel op succes is voor mensen die weten waar innovatief ontwerp om draait. De gestroomlijnde creatieve troef van de reeks vormt een perfect evenwicht tussen vorm en functie.
De contrasterende afwerkingen zetten de toon met een unieke subtiliteit, en een uiterst persoonlijke toets.  Urban Premium is de juiste keuze  voor mensen voor wie kwaliteit betekent altijd het beste profiel te tonen, in de vorm van een betrouwbaar, dynamisch en efficiënt ontwerp.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Urban Premium
   
€ 11,14
Balpen Parker IM 57452396

Een eenvoudige, moderne stijl en een uitstekend schrijfcomfort: nu meer dan ooit karakteriseert PARKER IM het merk. De Italiaanse designer Beatrice Fontana combineert de distinctieve designcodes met de meest invloedrijke trends van dit jaar: ze legt haar hedendaagse visie in de klassieke, spits toelopende vorm van de PARKER IM en creëert op die manier drie smaakvolle, tastbare afwerkingen van topkwaliteit. Parker IM Premium: een slimme keuze van kwalitatieve afwerkingen voor elke stemming en gedachte.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
   
€ 0,30

Combineer design, kwaliteit en ecologie in één superpen.

Deze groene pen is gemaakt van Mater-Bi, een revolutionair nieuw materiaal  afkomstig uit maïszetmeel. Mater-Bi is opvallend gelijk in look en feel op gewone plastic met een belangrijke uitzondering: het is volledig biologisch afbreekbaar !

Mater-bi is gemaakt via eeuwig hernieuwbaar materiaal ( mais) : zo vermijden we om duur en schaars worden petroleum te gebruiken om plastic te produceren.

Met draaimechanisme. Vulling type Parker. Blauwschrijvend.

Minimum 30 000 stuks.

We scharen ons achter het klimaatakkoord van Parijs !

BEKIJK PRODUCT
Balpen uit maïszetmeel
Balpen uit maïszetmeel
Balpen uit maïszetmeel