Senator schrijfwaren

Senator schrijfwaren - senator_logo

Senator is een van oorsprong Duits merk van schrijfwaren, opgericht in 1920. Senator behoort tot de wereldwijd top 3 pennenmerken. Meer dan twee derde van de collectie wordt in het Duitse Groß-Bieberau geproduceerd.

Sinds 2015 zijn een aantal pennen uit de Senator-collectie standaard leverbaar in meer dan 50 kleuren waarmee het merk een unieke verkooppropositie heeft. De pennen kenmerken zich door een uitstekende verwerking, hoogwaardige en goed schrijvende vullingen en een groot scala aan druktechnieken.

 

 

€ 0,72

Bridge Clear MT Draaibalpen met blauwe vulling. Geheel glanzend transparant, metalen glanzende punt, senator® magic flow G2 vulling (1.0 mm)
De pen is zowel op de clip als in het midden te bedrukken met een logo.

BEKIJK PRODUCT
Bridge Clear MT Draaibalpen
   
€ 1,85
Polar balpen 111396358732

Polar balpen met blauwe vulling.

Houder en beslagdelen: Metaal, glanzend verchroomd
Bovenstuk en grip zone: Metaal, softlaag senator® metalen rollerball vulling

Klassiek ontwerp met een moderne combinatie van functionaliteit. Aerodynamische belijning in een opvallende combinatie met elegant metaal en een zachte softlaag, maken deze balpen een gewilde reclamedrager.


BEKIJK PRODUCT
Polar balpen
Polar balpen
Polar balpen
   
€ 2,42

Gelakte metalen houder, verchroomde beslagdelen, softgripzone
Metalen kwaliteitsvulling (langschrijfvulling)

BEKIJK PRODUCT
Metalen balpen DEVON
Metalen balpen DEVON
Metalen balpen DEVON
   
€ 6,13

Deze speciale en stijlvolle lijn is beschikbaar in 3 uitvoeringen : de balpen, de vulpen en de rollerpen. Metalen uitvoering voorzien van langschrijvende inktvulling. Ook verkrijgbaar in een set per 2 met de door jou gekozen uitvoeringen er in.
Personalisatie mogelijk via gravure of metaaldruk.

Opgegeven prijs voor de balpen zonder personalisatie.

BEKIJK PRODUCT
Stijlvolle balpen
Stijlvolle balpen
   
€ 5,58

Stijlvol metalen balpen met zwart of wit accent. De balpen heeft bovenaan een touchrubber waardoor je met deze balpen in een handomdraai ook je smartphone, ipad,... kan bedienen

Opgegeven prijs voor de balpen uitvoering zonder personalisatie.

BEKIJK PRODUCT
Metalen Nautic balpen met touchpen rubber
   
€ 4,33

Deze stijlvolle pen kan met zeefdruk op het hele oppervlak van de clip bedrukt worden. Zo kan je je beeld of boodschap duidelijk overbrengen op deze innovatieve pen. Beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Body van de pen altijd in metaal (zilver-, goud-, antraciet- of koperkleurig) en clip altijd in kunststof uitvoering (trransparant of polished). Voorzien van blauwe inkt.

BEKIJK PRODUCT
Metalen draaibalpen met kunststof clip
Metalen draaibalpen met kunststof clip
Metalen draaibalpen met kunststof clip
Metalen draaibalpen met kunststof clip
   
€ 5,92
Balpen Visir 81701111

De clip lijkt om het vizier van een ridder. Zijn ridderlijk karakter vormt een stabiele, geraffineerde clip. Met verchroomde metalen houder en hoogglanzende laklaag. Ook beschikbaar in rollerbalpen uitvoering.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Visir
Balpen Visir
Balpen Visir
   
€ 8,13

Metalen pen met carbonlook.
Eveneens beschikbaar in rollerbalpen uitvoering.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Solaris Chrome
   
€ 0,95

“Milieu” hoeft helemaal niet oubollig te zijn, dat bewijst deze pen met zijn moderne design. Clip en houder zijn volledig biologisch afbreekbaar. Verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen wordt steeds belangrijker. De nature plus pen is een stijlvolle en biologisch afbreekbare reclame drager die dit principe volledig ondersteunt. De nature plus is “made in Germany” zodat het naast het milieu ook kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Deze pen heeft een langschrijfvulling, blauw- of zwartschrijvend. Bedrukking kan zowel op de houder als op de clip.

BEKIJK PRODUCT
biologisch afbreekbare pen