Computerartikelen relatiegeschenk

Onmisbaar of computergadget? Van computermuis tot USB hub, van verlichte kerstboom tot muismat: Avenda heeft een groot assortiment aan computer gerelateerde relatiegeschenken.

Bedrukte USB drives & geheugensticks

Avenda levert diverse USB gadgets, zoals geheugensticks (memorysticks, flashdrives), skypetelefoons (IP telefoons), webcams en hubs. Maar er is natuurlijk veel meer. Laat u adviseren als u op zoek bent naar een USB product voor uw bedrijf. Wij hebben vaak bijzondere USB geheugen sticks in ons assortiment. USB sticks kunnen vanaf 100 stuks al in eigen kleur geleverd worden, alle overige producten op aanvraag. Enkele producten kunnen uit Europese voorraad geleverd worden maar de meeste USB sticks importeren wij rechtstreeks uit het Verre Oosten.
Lees meer

USB Hubs met opdruk

een blijvende plaats op een bureau veroveren? Denk eens aan een USB hub. Avenda heeft diverse modellen verdeelstekkers voor USB aansluitingen. Alle USB hubs kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo. Liever een verlicht bedrijfslogo? Ook dat is bij ons mogelijk. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Computer artikelen

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Zowel thuis als op het werk kom je niet meer om de computer heen, de ideale plek dus voor uw reclame uiting. Denk eens aan een USB hub of USB stick, of een cardreader voor SD kaarten uit smartphones en digitale camera's. Maar natuurlijk zijn er ook diverse fun artikelen rondom de computer verkrijgbaar. Laat u inspireren door de onderstaande producten.
Lees meer