Gereedschap & tools

Gereedschap

Zoekt u een promotioneel inzetbare schroevendraaier? Een electrische boormachines voor een actie? Bij Avenda bent u aan het juiste adres! Op onze website kunnen wij slecht een klein aanbod tonen maar onze mogelijkheden zijn groot. Graag maken we voor u een offerte op maat voor het stuk gereedschap wat uw actie versterkt.
Lees meer

Chocolade Gereedschap

Roestig gereedschap, gemaakt van heerlijke chocolade! Avenda is exclusief importeur van dit leuke product. Onze chocolatier maakt van kwalitatief hoogwaardige chocolade diverse gereedschappen met een roestige uitstraling. De chocolade is per stuk verpakt en een leuk en lekker geschenk.
Lees meer

Staal producten met logo

IJzersterk staal als promotiemateriaal. Hardmetalen producten die geschikt zijn om in te zetten als relatiegeschenk of premium. Goedkope stalen relatiegeschenken In onze brede collectie zijn stalen relatiegeschenken te vinden voor een klein budget, inclusief de opdruk van een bedrijfslogo.
Lees meer

Multitool met bedrijfslogo

Een multi-tool is een draagbaar gereedschap met meerdere functies in in één. De kleinste heeft een formaat ter grootte van een creditcard en kunnen in een portefeuille meegenomen worden, grotere modellen hebben vaak een etui om aan een riem te dragen. Multi-tools zijn ontstaan door het uitbreiden van zakmessen. Standaard onderdelen zijn dan ook een mes, een blikopener, een flessenopener en schroevendraaiers. Nieuwere modellen bevatten bijvoorbeeld een schaar, loep, schroefbits. een nagelvijl en/of een pincet. Er zijn specifieke multi-tools voor bijvoorbeeld golf, fietsers, camperen, survival, zeilen etc., allen met een specifieke samenstelling van gereedschappen voor de betreffende activiteit. Bekende merken van multi-tools zijn Victorinox, Leatherman en Wenger.
Lees meer