Keuken

Keuken accessoires met logo

In de afgelopen jaren nemen kookprogramma's op televisie een grote vlucht en inmiddels is er zelfs een Nederlandse kookzender. De keuken wordt daarmee een steeds belangrijkere plek in huis. Iedereen staat wel eens in de keuken, dus een keukenhulpje komt altijd van pas. Op welke keuken accessoire mogen wij uw logo drukken? Denk eens aan een pollepel met logo, of een broodplank. Of bent u op zoek naar een keukenmachine voor een spaaractie? Een hoogwaardig keukenmes of een mes van keramiek? Laat ons eens een voorstel voor u maken.
Lees meer

Jamie Oliver producten

Jamie Oliver is een Engelse chef-kok die bekend is geworden door zijn televisie shows en kookboeken. Jamie Oliver staat voor smaakvol koken met weinig maar goede, verse ingrediënten. Inmiddels heeft Jamie Oliver zijn naam geleend aan diverse producten die in de keuken en rond de eettafel gebruikt worden. Wij kunnen een beperkt assortiment aan Jamie Oliver geschenken aanbieden die kunnen worden ingezet als premium of relatiegeschenk (in bijvoorbeeld een kerstpakket). LET OP! Wij hanteren een minimale orderwaarde van € 250,- voor artikelen van Jamie Oliver. Het is helaas niet mogelijk enkele stuks te bestellen.
Lees meer

Geschenken voor in de keuken

Hoeveel tijd breng je in de keuken door? Als je van koken houdt meer dan wanneer de thuisbezorg-app je grootste vriend is maar gelukkig zijn er nog velen die van het zelf eten klaar maken kunnen genieten. De keuken is dan ook een plek waar je ook heel goed met een reclame uiting zichtbaar blijft. Denk eens aan een pollepel met logo, een mooie waterkaraf of een handige opener. Welk artikel je ook kiest, de kans is groot dat de ontvanger het in dank aanneemt en blijft gebruiken. En daarmee blijft je logo in beeld, iedere keer weer opnieuw.
Lees meer

Koziol met opdruk

Wij voeren het complete Koziol productgamma, op onze website laten wij slechts een klein gedeelte zien. Zoekt u een Koziol produkt maar staat het niet op onze website? Neem even contact met ons op, wij maken graag een offerte voor het Koziol artikel naar wens. Koziol, made in Germany. Al 85 jaar een begrip.
Lees meer