Kinderkleding

Kinder T-shirts met opdruk

Geeft uw school ook een T-shirt cadeau voor de avondvierdaagse of sportdagen? Avenda stuurt graag een maatserie zodat u de kinderen kunt laten passen. Behalve katoenen kindershirts leveren wij ook polyester sportshirts voor kinderen: vaak gebruikt om na een evenement weer in te nemen. Handig voor het schoolhandbal of -voetbal.
Lees meer

Bedrukte T-shirts voor scholen

Bedrukte T-shirts nodig voor sportdag, avondvierdaagse of ander schoolevenement? Avenda heeft een groot assortiment T-shirts voor kinderen en jong-volwassenen. Kwalitatief goede T-shirts in veel kleuren leverbaar met opdruk. Speciaal voor scholen bieden wij de mogelijkheid om een maatserie te ontvangen zodat ouders zelf de maat van het T-shirt kunnen bepalen. Op deze manier kan iedereen in de juiste maat in het T-shirt van de school deelnemen aan de avondvierdaagse! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Lees meer

Poloshirts voor kinderen met borduring

Een poloshirts is een kledingstuk voor het bovenlichaam met een kraagje en knoopjes. Poloshirts voor kinderen worden bijvoorbeeld bij het hockey gebruikt. De poloshirts zijn te borduren of te bedrukken. Let wel dat niet alle kindermaten leverbaar zijn, de meest gebruikte maten voor kinderen binnen de promotionele poloshirts zijn 128-140-152-164.
Lees meer

Babykleding met bedrijfslogo

Een leuke babyromper cadeau doen aan een collega met een pasgeboren kindje? Wij hebben een groot assortiment aan babyrompers en baby T-shirts waar een bedrijfslogo niet op misstaat!
Lees meer