Mokken en bekers

Bedrukte mokken als relatiegeschenk

Door de opkomst van de Senseo machines is er een verschuiving gaande: veel bedrijven zijn op zoek naar bekers en mokken die onder het Senseapparaat passen. Avenda levert en bedrukt die mokken en bekers. Maar natuurlijk kunnen wij ook de klassieke mokken, bekers en kop & schotels leveren. Neem contact met de Avenda adviseurs op voor een advies op maat.
Lees meer

Mok met logo

Iedere mok heeft zijn eigen karakter. Avenda levert mokken in diverse kleuren en maten. Een mok met strass, een mok met lasergravering, een mok in eigen PMS kleur, wij gaan geen mok uit de weg. Voor een mok op maat, neem contact op met Avenda. Mok niet, want Avenda heeft alle soorten mokken. Op een mok kunnen allerlei afbeeldingen c.q. logo's bedrukt worden en het voordeel is dat iedere mok, grote of kleine mok in elke kleur geleverd kan worden.
Lees meer

Senseo mokken met opdruk

In 2001 bracht Philips in samenwerking met Douwe Egberts het Senseo® koffiezetapparaat uit. In de eerste 4 jaar werden er meer dan 15 miljoen van deze machines verkocht. De opkomst van de Senseo® bracht een probleem met zich mee: de meeste bekers waren te groot om onder de koffiepomp te plaatsen. Inmiddels zijn er veel bekers en kopjes geschikt voor de Senseo® koffiemachines. We hebben bekers, mokken en kopjes in verschillende modellen en kleuren die goed te gebruiken zijn in combinatie met een Senseo® en bovendien ook goed te bedrukken zijn met een bedrijfslogo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Bekers met opdruk als relatiegeschenk

Bekers staan in de top 3 van meest gebruikte relatiegeschenken. Om op te vallen met een beker kunnen wij diverse kwaliteiten en kleuren leveren. Ook is het mogelijk om een beker in een geheel eigen PMS kleur te maken. Bekers kunnen bedrukt worden in meerder kleuren tot aan een rondom foto-druk aan toe. Ook is het mogelijk om bedrijfslogo's of teksten te graveren in het keramiek. Het logo zal hierdoor nog beter opvallen.
Lees meer