Paraplus

Stormparaplu met bedrijfslogo

Stormparaplu's zijn er in verschillende uitvoeringen. De vorm kan een paraplu minder ontvankelijk voor wind maken of de onderdelen zijn stormvast en laten de paraplu minder snel omklappen. Al onze paraplu's kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Senz stormparaplus met bedrijfslogo

In 2005 ontwikkelde een student van de TU Delft een stormvaste paraplu met een kenmerkende asymmetrische vorm. Inmiddels is deze paraplu in een aantal maten verkrijgbaar. Uit diverse tests wordt echter duidelijk dat de Senz paraplu te kort komt: de specifieke vorm is weliswaar stormvast maar de gebruiker blijft daardoor niet droog. Als u een goede stormvaste paraplu zoekt adviseren wij liever de Blunt paraplu; deze paraplu is wel goed getest. Hieronder kunt u de Senz paraplu in aktie zien.....met alleen wind....
Lees meer

Paraplu met bedrukking

De paraplu of regenscherm stamt af van de parasol. De oudste verwijzing van een paraplu in een schriftelijke bron dateert uit China. De keizer Wang Mang, stichter van de Xin-dynastie in de eerste eeuw zou een opvouwbare paraplu hebben ontworpen en gemonteerd op een trolley tijdens een religieuze ceremonie. Tegenwoordig zijn het met name de verschillende formaten en materialen van de stok en baleinen die de prijs bepalen. Groot assortiment paraplu's Avenda heeft een groot assortiment aan paraplu's, van stormparaplu's tot opvouwbare paraplu's en alles wat daar tussen zit. Tevens hebben wij de mogelijkheid om zowel in het Verre Oosten als in Europa paraplu's te produceren. Met een op maat gemaakte paraplu kunnen we bijvoorbeeld 1 baan in een andere kleur doen waarmee het een paraplu van uw bedrijf wordt. Of denk bijvoorbeeld eens aan het geheel bedrukken van een paraplu. Avenda maakt bedrijven zichtbaar! Goedkope paraplu met logo We hebben paraplu's in alle prijsklassen en kunnen al vanaf een gering bedrag een mooie paraplu met uw bedrijfslogo of tekst leveren. Paraplu met opdruk snel geleverd Avenda kan paraplu's uit voorraad leveren en is daardoor in staat om snel te leveren. Heeft u op korte termijn paraplu's nodig voor een evenement? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder.
Lees meer

Blunt Stormparaplu met opdruk

De Blunt paraplu is een ontwerp van Greig Brebner uit 1999. De Blunt paraplu is stormvast en heeft karakteristieke afgronde uiteinden. De meeste paraplu’s die wel bestand zijn tegen harde wind, houden je niet droog. Het ontwerp van de Blunt paraplu staat garant voor een stormvaste paraplu die ook bij harde wind droog houdt. De Blunt paraplu is inmiddels in verschillende formaten leverbaar. Avenda kan de Blunt paraplu inclusief een bedrukt logo of tekst leveren. Mocht u hieronder niet het model vinden wat u zoekt neem dan even contact met ons op. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer