Pennen en potloden voor promotie

Pennen en potloden kunnen zeer goed gebruikt worden om de marketing van een merk of bedrijf te ondersteunen. Pennen kennen een lange levensduur en hebben vaak in die tijd meerdere eigenaren. Uw merk komt dus in vele handen. Maak een pen helemaal eigen met een mooie opdruk of zelfs een geheel eigen clip en u valt op, iedere keer weer!

Goedkope bedrukte pennen

Avenda levert een groot assortiment aan balpennen. In het lagere segment, de goedkope balpennen, hebben wij een zeer grote keuze. Goedkope balpennen zijn leverbaar in veel kleuren en uitvoeringen. Een goedkope balpen hoeft geen duurkoop te zijn: wij adviseren graag over de kwaliteit en de toepasbaarheid van de balpen voor uw doel. Hoewel er veel aanbieders van goedkope balpennen zijn is een pen pas goedkoop als ook de bedrukking voor een scherpe prijs wordt aangeboden. Hierin is Avenda heel sterk: wij hebben goede prijsafspraken met onze drukkers en kunnen de balpennen niet alleen voor een mooie prijs aanbieden maar ook nog eens goed en goedkoop bedrukken!
Lees meer

Goedkope kunststof pennen

Avenda heeft pennen vanaf € 0,15 inclusief opdruk. Deze pennen worden veel gebruikt voor beurzen en evenementen, hotels en enquêtes. Wij maken graag een voorstel met goedkope pennen in uw kleur met uw logo.
Lees meer

Pennen met opdruk

Pennen hebben gedurende de gebruikstijd gemiddeld maar liefst 7 gebruikers! Een geweldig middel dus om uw logo onder de aandacht te brengen. Avenda kan al pennen met een opdruk leveren vanaf €0,15!
Lees meer

Senator schrijfwaren

Senator is een van oorsprong Duits merk van schrijfwaren, opgericht in 1920. Senator behoort tot de wereldwijd top 3 pennenmerken. Meer dan twee derde van de collectie wordt in het Duitse Groß-Bieberau geproduceerd. Sinds 2015 zijn een aantal pennen uit de Senator-collectie standaard leverbaar in meer dan 50 kleuren waarmee het merk een unieke verkooppropositie heeft. De pennen kenmerken zich door een uitstekende verwerking, hoogwaardige en goed schrijvende vullingen en een groot scala aan druktechnieken.
Lees meer