Pennen & potloden

Touch pennen

pennen voor touchscreen, stylus pen, balpen met stylus functie.
Lees meer

Relatiegeschenken Pennen Exclusief

Pennen zijn een zeer geschikt relatiegeschenk en kunnen worden bedrukt of gegraveerd met een logo of met de naam van de ontvanger. Avenda heeft een grote collectie aan luxe metalen pennen en/of pennensets van bekende merken. De pennen zitten verpakt in een luxe geschenkverpakking. Indien deze niet standaard wordt meegeleverd kunnen wij een aparte geschenkverpakking verzorgen. Zoekt u een bepaald merk maar kunt u dit niet op onze website vinden? Vraag het gerust bij ons aan, de kans is groot dat wij u kunnen helpen. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Pennen en potloden voor promotie

Pennen en potloden kunnen zeer goed gebruikt worden om de marketing van een merk of bedrijf te ondersteunen. Pennen kennen een lange levensduur en hebben vaak in die tijd meerdere eigenaren. Uw merk komt dus in vele handen. Maak een pen helemaal eigen met een mooie opdruk of zelfs een geheel eigen clip en u valt op, iedere keer weer!
Lees meer

Pennen

We zijn ver gekomen sinds de ganzenveer: het woord pen is afkomstig uit het latijn penna wat veer betekend. In de oudheid werd een veer in inkt gedoopt. Meestal was dit een ganzenveer maar ook zwanenveren zijn gebruikt. In 1938 patenteerde de Hongaar Biro de balpen en sindsdien is de pen een gebruiksartikel geworden met een hoge acceptatie.
Lees meer

Potloden

Potloden werden van oorsprong gemaakt van hout met een lood kern. Inmiddels gebruiken we hier het veiligere grafiet voor. De hardheid van een potlood wordt uitgedrukt in een cijfer en een letter: 3B is bijvoorbeeld een zacht potlood geschikt voor het grovere werk, 2H is een hart potlood geschikt voor heel fijn tekenwerk. Het standaard kantoorpotlood heeft de code HB en zit tussen zacht en hard in.
Lees meer

Kleur- & tekensets

Kleur set, kleurkrijt, straatkrijt, tekenset met lineaal, tekenset met puntenslijper.
Lees meer

Markeerstiften

textmarker, Stabilo, markeerstift met logo.
Lees meer

Multifunctionele balpennen

4-kleuren pen, stylus met balpen, balpen met lanyard
Lees meer

Schrijfsets

Balpen en rollerbalpen, balpen en vulpen, balpen en vulpotlood, pennen set in geschenkverpakking, pennen set als relatiegeschenk.
Lees meer

Ecologische pennen & Potloden

FSC houten pennen, FSC potlood, bamboe pennen, pennen van gerecycled kunststof.
Lees meer