Pennen

We zijn ver gekomen sinds de ganzenveer: het woord pen is afkomstig uit het latijn penna wat veer betekend. In de oudheid werd een veer in inkt gedoopt. Meestal was dit een ganzenveer maar ook zwanenveren zijn gebruikt. In 1938 patenteerde de Hongaar Biro de balpen en sindsdien is de pen een gebruiksartikel geworden met een hoge acceptatie.

Pennen met opdruk

Pennen hebben gedurende de gebruikstijd gemiddeld maar liefst 7 gebruikers! Een geweldig middel dus om uw logo onder de aandacht te brengen. Avenda kan al pennen met een opdruk leveren vanaf €0,15!
Lees meer

Prodir Pennen

Prodir is een Zwitserse leverancier van kwalitatief hoogwaardige kunststof pennen. Prodir kenmerkt zich door een strak design en een goed schrijvende vulling. Prodir pennen liggen goed in de hand en blijven lang in gebruik. Ontwerp vertelt een verhaal. Goed design vertelt een verhaal van de zorg en aandacht in functie en creativiteit die er doorheen stroomt. Dat is de reden waarom wij geloven dat een goed ontwerp altijd de beste manier is om een goed verhaal te beginnen. Hetzelfde geldt voor een uitstekende technologie bij de gebruikte vullingen. De combinatie van effectieve vullingen en sterke vorm zorgt voor pennen die perfect zijn uitgerust om als geloofwaardige ambassadeurs van uw merk werken.
Lees meer

Rotring pennen relatiegeschenk

De pennen van het merk Rotring zijn sterk beïnvloed door de Bauhaus designschool. Al in de jaren 30 van de vorige eeuw patenteerde Rotring een ontwerp voor een "Vulpen met schroefbuis en penpunt". Pennen nemen minder ruimte in op het bureau en een nieuwe era van flexibiliteit begint. In 1935 is Rotring de uitvinder van de 4-kleuren pen, een geraffineerd draaimechanisme met potloodpunt. Nog steeds staat Rotring garant voor een strak, functioneel design en hoogwaardige pennen. Een ideaal geschenk voor architecten en technisch tekenaars maar ook voor liefhebbers van design. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Senator schrijfwaren

Senator is een van oorsprong Duits merk van schrijfwaren, opgericht in 1920. Senator behoort tot de wereldwijd top 3 pennenmerken. Meer dan twee derde van de collectie wordt in het Duitse Groß-Bieberau geproduceerd. Sinds 2015 zijn een aantal pennen uit de Senator-collectie standaard leverbaar in meer dan 50 kleuren waarmee het merk een unieke verkooppropositie heeft. De pennen kenmerken zich door een uitstekende verwerking, hoogwaardige en goed schrijvende vullingen en een groot scala aan druktechnieken.
Lees meer

Stabilo schrijfwaren

Stabilo is een Duitse producent van schrijfwaren, opgericht in 1855. Stabilo is tegenwoordig met name bekend door de fluoriserende stiften (de zg. Stabilo Boss) en de EasyOriginal, een ergonomische pen met name geschikt voor kinderen. Wij leveren het volledige gamma aan Stabilo schrijfwaren, bedrukt met uw logo of tekst. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Bedrukte pennen & potloden

Voor uw bedrukte balpen, pen of potlood bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij de keuze voor uw (bal)pen of potlood. Wij werken met bekende namen zoals BIC, Prodir, Senator, Rou Bill, Parker, Stabilo, Caran D'ache en anderen. Nieuwe technieken zoals het digitaal bedrukken of het 3D bedrukken van pennen en potloden worden door ons aangeboden. Wij leveren ook pennen in hogere prijssegmenten: ook Parker pennen, Cross pennen, Waterman pennen, Caran D'ache pennen en vele andere hoogwaardige pennen.
Lees meer

BIC pennen & potloden

Koppel uw merk aan een pen of potlood van BIC, de meest gekauwde pen ter wereld. Bic pennen kenmerken zich door een zeer goede vulling die garant staat voor lang schrijfgenot en daarmee een goed uithangbord van uw merk wordt. Oprichter Marcel Bich vond in 1950 de eerste wegwerp pen uit, de BIC Cristal. Wereldwijd heeft BIC inmiddels meer dan 100 miljard pennen verkocht. BIC Pennen snel geleverd Avenda kan BIC pennen binnen 1,5 week leveren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat Grote keuze aan BIC pennen Avenda voert het volledige programma van promotionele BIC pennen in alle beschikbare kleuren. De pennen van BIC zijn zelf samen te stellen en in heel veel kleurstellingen leverbaar. Goedkope BIC pennen BIC pennen zijn en in verschillende prijsklassen, van goedkoop tot iets duurder. Alle BIC pennen hebben de bekende, soepel schrijvende vulling. Rondom bedrukte BIC potloden De potloden van BIC kunnen rondom worden bedrukt met een foto. Maak van een gewoon potlood iets bijzonders met een speciale bedrukking.
Lees meer