Persoonlijke verzorging

Wij hebben een leuke collectie aan persoonlijke producten. Van verzorgende cremes (zonnebrandcreme, lippenbalsem) tot nagelschaarsetjes, als los product of als geschenkset.

Manicure sets

Een manicureset is altijd handig onderweg, een gescheurde nagel komt nooit op een goed moment. In onze collecties zijn diverse manicure sets beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en kwaliteiten. Zo kunnen wij ook sets leveren van een bekend Duits merk als Pfeilring, gemaakt van Solinger staal. Niet alles staat op onze website. Mocht u een bijzonder model zoeken of een voorstel willen met een selectie aan manicure sets of nagelvijlen neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een passende offerte of voorstel voor u.
Lees meer

Tekenkaart met opdruk

Een teek (in het Duits Zecke, in het Engels tick) is een kleine parasiet die wereldwijd voorkomt. Teken zitten in struikgewas, bomen en op grassprieten te wachten tot een gastheer langskomt. De larven en nimfen leven op kleine zoogdieren zoals muizen. In jaren waar er veel voedsel is voor muizen neemt ook de tekenpopulatie toe. Het lichaam van een teek is vaak maar een paar millimeter groot. Een tekenbeet kan bij de gastheer ziekten veroorzaken. Bij ca. 2% van de gebeten mensen treed de ziekte van Lyme op. De kans op besmetting is gering indien binnen 24 uur de teek verwijderd wordt. Het meenemen van een tekenkaart of tekenverwijderaar is dan ook aan te bevelen bij wandelingen in de natuur.
Lees meer

Douchegel en shampoo met bedrukking

Een goed artikel om extra geld in te zamelen voor een sportclub: een mooie douchegel met het logo van de club erop. Shampoo wordt elke dag gebruikt dus een ideale drager van een reclameboodschap.
Lees meer