Petten & Caps

bedrukte, caps, hoedjes, petten, businessgifts, relatiegeschenken

Hoofddeksels zijn er in alle soorten en maten. Nadat er jarenlang alleen maar eenvoudige baseballcaps waren zijn er in de laatste jaren steeds meer modische caps en hoedjes leverbaar. En die oude baseballcap van vroeger is nu ook weer mode! De bekende truckerscap met platte klep en mesh nylon achterzijde is weer volop in trend. Veel organisatoren van evenementen kiezen tegenwoordig voor rieten hoedjes. We hebben daar een grote keuze in waarbij de tekst of logo op een bandje gedrukt kan worden wat om de hoed geplaatst wordt.
Lees meer

Bedrukte petten

Avenda biedt een grote keuze aan petten. Alle baseballcaps, petten en hoedjes kunnen wij bedrukt en/of geborduurd leveren. Vanaf slechts 500 stuks kunnen wij caps, petjes en hoeden al in uw eigen kleuren maken.
Lees meer

Avenda Kingcap Dealer Almere Flevoland

Avenda is Kingcap dealer in Almere Flevoland. Avenda voert het complete assortiment van Kingcap. Kingcap is leverancier van hoogwaardige baseballcaps, petten, mutsen en sjaals die goed bedrukt of geborduurd kunnen worden.
Lees meer

Geborduurde petten

Avenda biedt een grote keuze aan petten. Hieronder tonen wij u een kleine selectie van de leverbare petten, caps en hoedjes. Alle caps, petten en hoedjes kunnen wij bedrukt en/of geborduurd leveren. Vanaf slechts 500 stuks kunnen wij caps, petjes en hoeden al in uw eigen kleuren maken. Wij helpen u graag verder en bedrukken of borduren uw logo of tekst op caps, petjes en hoeden. Avenda is gevestigd in Almere, Flevoland. Wij leveren in binnen- en buitenland.
Lees meer

Caps en petten met borduring

Een baseball cap of truckers cap is een ronde pet met een stijve klep aan de voorzijde. Veelal zijn de caps op maat te maken door een verstelbare klittenband of kunststof gatenband (dit wordt ook wel snap-back genoemd). Er zijn echter ook zogenaamde flexfit caps die niet verstelbaar zijn maar een flexibele elastieken band hebben. Een voorloper van de baseballcaps werd rond 1900 door sporters uit het Amerikaanse baseball gedragen. Sinds de jaren veertig van de vorige eeuw is de cap zoals wij die nu kennen bekend. Inmiddels is de baseballcap ook in Nederland ingeburgerd: het is zelfs een onderdeel van het officiële tenue van de politie geworden. Het voordeel van borduren is relatief lage kosten voor meerkleuren logo's en de luxe uitstraling die de pet hiermee krijgt. Bijzondere borduurtechnieken zoals het 3D borduren maken van een cap een exclusief geschenk.
Lees meer