Reistassen/Sporttassen

Trolleytassen met bedrijfslogo

Een trolley is een tas of koffer met vaak uitschuifbaar (telescoop) handvat en wieltjes. Handig op een lange trip, veelal geschikt als handbagage en met of zonder vak voor een laptop. Voor iedere wens kunnen wij de juiste tas aanbieden. Staat uw tas niet in ons onderstaande overzicht? Ons assortiment is groter dan we op onze website laten zien. Neem daarom altijd even contact met ons op! Avenda maakt bedrijven zichtbaar.
Lees meer

Sporttassen met opdruk sponsoring

Wilt u als bedrijf een sportteam sponsoren? Wij hebben de passende sporttassen. Voor elke sport en voor elk budget kunnen wij een tas leveren, inclusief de opdruk van uw logo. Behalve de uit voorraad leverbare sporttassen kunnen wij ook bij relatief kleine aantallen sporttassen laten produceren in uw kleur of kleurcombinatie. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

High Sierra tassen

Stoere tassen van het wereldmerk High Sierra. Op alle reisartikelen en bagage wordt 25 jaar garantie gegeven! Avenda kan de businessline van High Sierra leveren, vraag ons naar de voor u beschikbare collectie.
Lees meer

Reistas met opdruk

Grote en kleine reistassen, met wieltjes, zonder wieltjes: de keuze aan reistassen is enorm! Het voordeel van het reizen met een tas is de flexibiliteit: zowel wat betreft de inhoud als ook het meenemen (in bijvoorbeeld de auto). Een reistas kan veel makkelijker opgeborgen worden dan bijvoorbeeld een koffer. Avenda heeft een groot assortiment aan stevige tassen die een vliegreis kunnen doorstaan maar net zo goed meegenomen kunnen worden naar de camping. Vindt u de tas niet waar u naar op zoek bent? Neem even contact met ons op, de keuze is groter dan we op onze website kunnen laten zien.
Lees meer

Sporttas met bedrukking

Tennis? Voetbal? Basketbal? Handbal? Hockey? Golf? Voor elke sport en elk budget is er de juiste sporttas. Enkele sporttassen hebben een apart vak voor schoenen of natte kleding. Ontbreekt in ons overzicht de sporttas die u zoekt? Neem dan even contact met ons op, we kunnen u ongetwijfeld aan de juiste tas helpen. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Samsonite

Samsonite is een bekend merk voor tassen, koffers en lederwaren en staat bekend om de goede kwaliteit en afwerking. Binnen Samsonite maken we verschil tussen de tassen en koffers en de lederwaren zoals portefeuilles en schrijfmappen. Omdat Samsonite een op de retail gericht merk is veranderen de collecties met regelmaat. Neem even contact met ons op als u een specifiek product van Samsonite zoekt maar niet op onze site vindt.
Lees meer