Relatiegeschenken Pennen Exclusief

Pennen zijn een zeer geschikt relatiegeschenk en kunnen worden bedrukt of gegraveerd met een logo of met de naam van de ontvanger. Avenda heeft een grote collectie aan luxe metalen pennen en/of pennensets van bekende merken.

De pennen zitten verpakt in een luxe geschenkverpakking. Indien deze niet standaard wordt meegeleverd kunnen wij een aparte geschenkverpakking verzorgen.

Zoekt u een bepaald merk maar kunt u dit niet op onze website vinden? Vraag het gerust bij ons aan, de kans is groot dat wij u kunnen helpen. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

Rotring pennen relatiegeschenk

De pennen van het merk Rotring zijn sterk beïnvloed door de Bauhaus designschool. Al in de jaren 30 van de vorige eeuw patenteerde Rotring een ontwerp voor een "Vulpen met schroefbuis en penpunt". Pennen nemen minder ruimte in op het bureau en een nieuwe era van flexibiliteit begint. In 1935 is Rotring de uitvinder van de 4-kleuren pen, een geraffineerd draaimechanisme met potloodpunt. Nog steeds staat Rotring garant voor een strak, functioneel design en hoogwaardige pennen. Een ideaal geschenk voor architecten en technisch tekenaars maar ook voor liefhebbers van design. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Parker pennen met opdruk

Parker is een leverancier van schrijfwaren, opgericht in 1888. Parker patenteerde in de jaren 30 van de vorige eeuw de "Quink", een zeer sneldrogende inkt waardoor teksten niet meer vlekten. De hedendaagse Parkerpennen kenmerken zich door de zg. parkervulling, een metalen langschrijfvulling. Goedkope Parker pennen met opdruk Wij leveren Parker pennen met opdruk. Snel geleverd, mooi bedrukt, geleverd vanuit voorraad. Parker pennen snel geleverd Avenda kan Parker pennen op korte termijn leveren, voorzien van opdruk of gravering.
Lees meer