Rugzakken

High Sierra tassen

Stoere tassen van het wereldmerk High Sierra. Op alle reisartikelen en bagage wordt 25 jaar garantie gegeven! Avenda kan de businessline van High Sierra leveren, vraag ons naar de voor u beschikbare collectie.
Lees meer

Rugzakken met opdruk

Een rugzak is, in zijn eenvoudigste vorm, een stoffen zak gedragen op iemands rug en beveiligd met twee riemen over de schouders. Sommige lichtgewicht rugzakken worden soms gedragen met slechts één schouderband. Rugzakken worden vaak gebruikt door wandelaars en studenten en hebben vaak de voorkeur boven draagtassen om zware lasten te dragen, vanwege de beperkte capaciteit om zware gewichten voor langere tijd met de hand te dragen. Er zijn stevige rugzakken voor op reis, een laptoptas met wieltjes, een koelrugtas voor naar het strand of een goedkope rugtas voor zwemkleding of gymkleding: voor elk doel en budget is een rugtas beschikbaar. Alle rugtassen kunnen worden bedrukt met een logo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Samsonite

Samsonite is een bekend merk voor tassen, koffers en lederwaren en staat bekend om de goede kwaliteit en afwerking. Binnen Samsonite maken we verschil tussen de tassen en koffers en de lederwaren zoals portefeuilles en schrijfmappen. Omdat Samsonite een op de retail gericht merk is veranderen de collecties met regelmaat. Neem even contact met ons op als u een specifiek product van Samsonite zoekt maar niet op onze site vindt.
Lees meer