Schrijfblokken / Notitieboeken

Papierkubus met opdruk

De memo papier kubus is een evergreen in de promotionele markt. Vanwege de 5 (bruikbare) grote vlakken kan er veel informatie op gedrukt worden en is ook veel zichtbaar op het bureau van uw klant. Behalve de zijkanten is het ook mogelijk om de blaadjes zelf te bedrukken. Er zijn verschillende maten leveren, het meest gebruikte formaat memo kubus heeft een afmeting van 10x10x10 cm.
Lees meer

Papier producten met bedrukking

Verbruiksartikelen van papier kunnen op alle mogelijke manieren worden ingezet. Denk aan draagtassen met logo, zelfklevende memoblaadjes (ook wel Post-It's genoemd), schrijfboekjes en notitieboeken. Al deze producten kunnen geheel eigen gemaakt worden door het bedrukken van een bedrijfslogo. Avenda kenmerkt zich door notitieboeken, paperflag en marker producten die net even anders zijn dan standaard waardoor uw bedrijfsnaam beter zichtbaar wordt.
Lees meer

Moleskine

Moleskine is een Italiaans merk van luxe notitieboeken, opgericht in 1997 door de Italiaanse designer Maria Sebregondi in Milan. Moleskine maakt ook agenda's en andere papierproducten zoals schetsboeken. De notitieboeken van Moleskine kenmerken zich door de traditionele afgeronde hoeken en het ivoorkleurige papier. Ze worden doorgaans gebonden zijn in gecoat papier karton met een genaaide rug die het mogelijk maakt om het notitieboek plat te laten liggen wanneer geopend. De elastische band, gebruikt om het boek tegen spontaan opgaan te beschermen, en een bladwijzer zijn ook herkenbare kenmerken samen met een uitvouwbaar vak in de achterklep. Het notitieboekje zelf wordt geleverd met een papieren banderol. Moleskine wordt in China geproduceerd. Naast het bekende Moleskine zijn er inmiddels diverse gelijkwaardige alternatieven. Graag laten wij u deze alternatieven zien, klik hier
Lees meer

Notitieboekjes met bedrukking

Er zijn diverse kwaliteiten notitieboekjes leverbaar. Een bekende uitvoering is de gebonden versie met een hard, zwartleren kaft. Tegenwoordig zijn er meer kleuren dan alleen zwart leverbaar. Wij kunnen behalve de standaard boekjes ook boekjes speciaal op maat voor u maken, met bijvoorbeeld publiciteitspagina's en een logo op ieder notitieblaadje gedrukt.
Lees meer