Smartphone accessoires

Waka Waka solar producten met bedrijfslogo

Ontwikkeld als lamp voor mensen, die moeten leven van twee dollar per dag. De WakaWaka biedt uitkomst aan de 1,6 miljard mensen die het zonder elektriciteit moeten stellen, en zich behelpen met giftige, brandgevaarlijke en slecht licht gevende kerosinelampjes. WakaWaka’s die verkocht worden in o.a. Noord-Amerika en Europa dragen bij aan het nog meer betaalbaar maken van de lamp voor gezinnen in ontwikkelingslanden. Daarnaast zorgt elke verkocht WakaWaka ervoor dat er 1 student opgeleid kan worden tot ‘Klimaat Held’. Ze leren in dit educatie programma wat de directe en tastbare voordelen zijn van zonne-energie, schoon drinkwater, persoonlijke hygiene, verantwoord gebruik van natuurlijke grondstoffen, en recycling. WakaWaka is ontworpen voor: • de 1,5 miljard mensen in de zogenaamde ‘Base of the Pyramid’ die niet zijn aangesloten op het elektriciteitsnet en vaak rond moeten komen van minder dan $2/dag • de honderden miljoenen mensen wereldwijd die bij voortduring te maken hebben met stroomuitval,soms 3 of 4 avonden in de week. • Consumenten in de westerse wereld: met name buitensporters, kampeerders en handig voor in de noodkit van huishoudens. Waarom de WakaWaka? Wie geen elektriciteit heeft, is aangewezen op het gebruik van kerosinelampen. Deze zijn: • gevaarlijk (ruim 16.000 ernstige ongelukken met brandwonden PER DAG) • ongezond (780 miljoen vrouwen en kinderen inhaleren het equivalent van twee pakjes sigaretten per dag • duur (kost tot 20% van het inkomen) • milieuvervuilend (265 miljoen ton CO2= ruim 50% van de mondiale uitstoot voor huishoudelijke verlichting) Impact driven • winst wordt gebruikt om de lamp nog meer betaalbaar te maken. • elke koper in de Westerse wereld doneert daarmee een bedrag aan de WakaWaka Foundation • hiermee wordt een educatieprogramma gefinancierd dat kinderen opleidt tot ‘climate hero’. Kinderen die deze opleiding met goed gevolg afronden, kunnen een WakaWaka kopen met een aanzienlijke korting. Ook dit wordt vanuit de Foundation gefinancierd. • nadruk van dit educatieprogramma ligt op het belang van schone energie, hygiëne, recycling en natuurbescherming. • plus: een programma dat scholen in het Westen verbindt met scholen in de ‘derde wereld’. Doel is een beter wederzijds begrip en respect. Wij leveren de Waka Waka producten aan bedrijven en instellingen. Wij kunnen uw bedrijfslogo op de Waka Waka producten bedrukken. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Smartphone accessoires met bedrijfslogo

Iedereen heeft een smartphone dus waarom niet een relatiegeschenk of premium geven wat met een smartphone gebruikt kan worden? GOEDKOPE SMARTPHONE ACCESSOIRES De meeste accessoires voor smartphones kunnen als premium worden ingezet: de prijzen liggen onder een euro. Natuurlijk kunnen ook deze artikelen bedrukt worden met een tekst of een bedrijfslogo. SMARTPHONE ACCESSOIRES UIT VOORRAAD We importeren veel artikelen direct uit het Verre Oosten met een levertijd van 2 tot 4 weken. Moet het sneller gaan kunnen we ook artikelen uit voorraad leveren.
Lees meer

goedkope Virtual Reality brillen met opdruk

VR of Virtual Reality (schijnwerkelijkheid) brillen zijn bekend geworden door de Oculus Rift, inmiddels onderdeel van Facebook. In 2014 kondigde Google de Cardboard aan, een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je VR beelden op je smartphone zoals de iPhone of een Samsung telefoon kunt bekijken. Virtual Reality (VR) beelden kijken Met een VR bril kun je beelden (foto's, films) bekijken die speciaal hiervoor gemaakt zijn en het gevoel geven dat je in een driedimensionale (3D) wereld staat. Dit is handig voor bijvoorbeeld trainingen maar ook binnen kunst, games en architectuur kan VR een meerwaarde hebben. De beelden kunnen mono (één enkel beeld) of stereo (2 beelden) hebben om de Virtual Reality weer te geven. Vaak kan er tussen de verschillende weergaven worden geschakeld. Hou er rekening mee dat niet elke bril beide technieken goed kan weergeven. Hoogwaardige VR brillen Zoals bij alles is de prijs mede bepalend voor de kwaliteit. Duurdere VR brillen hebben vaak betere lenzen en kunnen daardoor de speciale 3D beelden beter tonen. Goedkope VR brillen met opdruk Avenda kan goedkope VR brillen maken bedrukt met bedrijfslogo. Deze brillen kunnen rondom bedrukt worden en zijn geschikt voor alle smartphones.
Lees meer

Selfiestick bedrukken met bedrijfslogo

handig bij concerten, op vakantie, bij evenement: de selfie stick. Maak een foto en plaats deze op social media. Er zijn selfiesticks met ingebouwde drukknop en met aparte bluetooth adapter. Goedkope selfiestick met opdruk Wij hebben goedkope selfie sticks die we kunnen bedrukken met uw logo of tekst. Selfie stick snel geleverd Avenda kan selfie sticks uit voorraad leveren, korte levertijd zelfs inclusief opdruk.
Lees meer