Strand

UV sensor met bedrijfslogo

de impact van de zon wordt steeds groter. UV straling is niet gezond, het is daarom zaak om op te letten aan hoeveel UV straling u blootgesteld wordt. Wij hebben een aantal promotionele producen die de mate van UV straling op eenvoudige wijze laten zien. Deze UV sensors zijn een premium waarmee u uw klanten gezond laat blijven. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Frisbee met opdruk

Op zoek naar een manier om uw omzet skyhigh te krijgen? Zet uw logo op een frisbee en u bent al een aardig eind op weg. Bedrukte frisbee's bestellen Avenda heeft een grote keuze aan frisbees: van eenvoudige ronde schijven tot snelle modellen (waarop uw logo helaas iets kleiner moet worden gedrukt). Denk ook eens aan de opvouwbare frisbee: een geweldig relatiegeschenk om op beurzen weg te geven. Goedkope frisbees met logo In ons assortiment frisbee's vindt u altijd wel een product binnen uw budget. Uw logo wordt op de frisbee gedrukt maar we kunnen ook met de nieuwste technieken een foto van uw product aanbrengen. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Originele strandballen met opdruk

Bent u op zoek naar strandballen met uw logo? Wij hebben een grote keuze, veel kleuren en veel modellen. Strandballen met bedrijfslogo Het bedrukken van strandballen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het om een logo in meer kleuren gaat. Wij hebben echter de mogelijkheid om strandballen met een full colour logo te bedrukken. Let wel: niet iedere strandbal is geschikt voor deze druktechniek. Vraag ons adviesteam om de juiste bal voor uw logo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar. Strandballen uit voorraad geleverd Wij hebben verschillende strandballen die wij uit voorraad binnen 2-3 dagen kunnen leveren. Strandballen uit het Verre Oosten Met onze 2 kantoren in China en onze betrouwbare leverancier van zogenaamde inflatables kunnen wij elk project aan. Wilt u een bijzondere strandbal laten maken? Neem dan contact met ons op!
Lees meer