T-shirts

Bedrukte T-Shirts Relatiegeschenk Werkkleding Businessgifts

Avenda kan een groot assortiment aan Tshirts leveren, en natuurlijk ook voor u bedrukken! T shirts zijn er in verschillende kwaliteiten. Graag adviseren wij u welk T-shirts voor uw actie of inzet het meest geschikt is. Zoekt u speciale modellen T-shirts, of een T-shirt in een bepaalde kleur? Geen probleem! Behalve de getoonde T-shirts kunnen wij putten uit een groot aantal collecties, waarin ongetwijfeld ook een T-shirt van uw gading te vinden is. T-shirts zijn er in volwassen maten en kindermaten maar ook in modellen voor dames en heren, los vallend en strak (de zogenaamde "fitted T-shirts"). Buiten het leveren van standaard T-shirts kunnen wij ook vanaf 100 stuks T-shirts in uw eigen pantonekleur leveren.
Lees meer

Bedrukte T-shirts voor scholen

Bedrukte T-shirts nodig voor sportdag, avondvierdaagse of ander schoolevenement? Avenda heeft een groot assortiment T-shirts voor kinderen en jong-volwassenen. Kwalitatief goede T-shirts in veel kleuren leverbaar met opdruk. Speciaal voor scholen bieden wij de mogelijkheid om een maatserie te ontvangen zodat ouders zelf de maat van het T-shirt kunnen bepalen. Op deze manier kan iedereen in de juiste maat in het T-shirt van de school deelnemen aan de avondvierdaagse! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Lees meer

T-shirts met opdruk

T-shirts voor heren, dames en kinderen. We hebben diverse modellen, kleuren en prijsklassen. Staat hieronder niet wat u zoekt? Neem dan even contact met ons op!
Lees meer