Tassen & Reizen

Koeltassen

Kijk hier voor leuke koeltassen. We hebben koeltassen en isolatietassen in verschillende formaten, en tassen met een apart koelvak. Staat de juiste koeltas er niet bij? Neem even contact op met ons! De keuze en de mogelijkheden zijn groter dan we op onze website laten zien.
Lees meer

Reistassen/Sporttassen

Grote en kleine reistassen, met wieltjes, zonder wieltjes: de keuze aan reistassen is enorm! Avenda heeft een groot assortiment aan stevige tassen die een vliegreis kunnen doorstaan. Vindt u de tas niet waar u naar op zoek bent? Neem even contact met ons op, de keuze is groter dan we op onze website kunnen laten zien.
Lees meer

Rugzakken

Stevige rugzakken voor op reis, een laptoprtas met wieltjes, een koelrugtas voor naar het strand of een goedkope rugtas voor zwemkleding of gymkleding? Avenda heeft een grote keuze aan rugzakken voor elk budget.
Lees meer

Tassen, rugzakken en shoppers

Avenda heeft een grote keuze aan sporttassen, rugtassen en rugzakken, reistassen, trolleys, koffers, toillettassen, etuis, koeltassen, boodschappentassen en shoppers. Veel verschillende standaard modellen tassen, leverbaar vanuit voorraad, of naar keuze speciaal naar uw wens gemaakt en bedrukt. De custom made tassen kennen over het algemeen een langere levertijd en een grotere minimum afname. De standaard tassen kunnen al bij kleine aantallen besteld worden.
Lees meer

Documenten/Beurstassen

documententas, ordner tas, beurstas, beurstrolley.
Lees meer

Laptoptassen

rugzak voor laptop, tablet beschermhoes, tas met laptop vak, notebook tas, tas met speciaal laptop vak voor airport security.
Lees meer

Reisartikelen

Reisset, handbagage, toiletartikelen op reis, reisstekker, kofferriem, kofferhoes, bagagelabel.
Lees meer

Schoudertassen

College tas, vrachtwagen canvas tas, laptoptas.
Lees meer

Trolleys

Handig op een lange trip: een tas met handvat en wieltjes. Veelal geschikt als handbagage en met of zonder vak voor een laptop. Voor iedere wens kunnen wij de juiste tas aanbieden. Staat uw tas niet in ons onderstaande overzicht? Ons assortiment is groter dan we op onze website kunnen laten zien. Neem daarom altijd even contact met ons op!
Lees meer

Winkeltassen/Draagtassen

Boodschappen tassen zijn volledig in de mode. Geheel bedrukt met een foto naar keuze of een standaard tas met een bescheiden logo, voor iedereen hebben wij de juiste shopper tas.
Lees meer

Toilletttassen

Op reis of voor na het sporten: een praktische toilettas is nooit weg. Voor elk budget hebben wij de passende oplossing, van eenvoudig make-up etui tot hoogwaardige toilettas, in elk segment kunnen wij de juiste tas aanbieden.
Lees meer