Tassen, rugzakken en shoppers

Avenda heeft een grote keuze aan sporttassen, rugtassen en rugzakken, reistassen, trolleys, koffers, toillettassen, etuis, koeltassen, boodschappentassen en shoppers. Veel verschillende standaard modellen tassen, leverbaar vanuit voorraad, of naar keuze speciaal naar uw wens gemaakt en bedrukt.

De custom made tassen kennen over het algemeen een langere levertijd en een grotere minimum afname.

De standaard tassen kunnen al bij kleine aantallen besteld worden.

Koeltassen met logo

In de warme maanden naar het strand, een lekker koel drankje bij je..... Koeltassen zijn er in vele formaten, voor een enkel blikje tot een grote tas waarmee boodschappen koel gehouden kunnen worden, en natuurlijk kunnen wij uw logo op de koeltas drukken.
Lees meer

Shoppertassen met opdruk

Sinds het verbod op plastic tassen zijn duurzame boodschappen tassen een hot item. Er zijn verschillende mogelijkheden om klanten een shopper cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld eens aan een opvouwbare tas, een jute tas of een compleet bedrukte tas. Jute shoppertassen kunnen worden voorzien van een bescheiden logo, non-woven en gelamineerde tassen kunnen all-over bedrukt worden. De shoppertassen kunnen vanuit voorraad geleverd worden of direct voor u geproduceerd in het Verre Oosten. Denk dan wel aan een langere levertijd en een grotere afname. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

High Sierra tassen

Stoere tassen van het wereldmerk High Sierra. Op alle reisartikelen en bagage wordt 25 jaar garantie gegeven! Avenda kan de businessline van High Sierra leveren, vraag ons naar de voor u beschikbare collectie.
Lees meer