Tuin

Tekenkaart met opdruk

Een teek (in het Duits Zecke, in het Engels tick) is een kleine parasiet die wereldwijd voorkomt. Teken zitten in struikgewas, bomen en op grassprieten te wachten tot een gastheer langskomt. De larven en nimfen leven op kleine zoogdieren zoals muizen. In jaren waar er veel voedsel is voor muizen neemt ook de tekenpopulatie toe. Het lichaam van een teek is vaak maar een paar millimeter groot. Een tekenbeet kan bij de gastheer ziekten veroorzaken. Bij ca. 2% van de gebeten mensen treed de ziekte van Lyme op. De kans op besmetting is gering indien binnen 24 uur de teek verwijderd wordt. Het meenemen van een tekenkaart of tekenverwijderaar is dan ook aan te bevelen bij wandelingen in de natuur.
Lees meer

Frisbee met opdruk

Op zoek naar een manier om uw omzet skyhigh te krijgen? Zet uw logo op een frisbee en u bent al een aardig eind op weg. Bedrukte frisbee's bestellen Avenda heeft een grote keuze aan frisbees: van eenvoudige ronde schijven tot snelle modellen (waarop uw logo helaas iets kleiner moet worden gedrukt). Denk ook eens aan de opvouwbare frisbee: een geweldig relatiegeschenk om op beurzen weg te geven. Goedkope frisbees met logo In ons assortiment frisbee's vindt u altijd wel een product binnen uw budget. Uw logo wordt op de frisbee gedrukt maar we kunnen ook met de nieuwste technieken een foto van uw product aanbrengen. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

BBQ relatiegeschenken

Het hele jaar door BBQen! Gebruik een mooi schort, goed gereedschap en smullen maar. Van budget gril tang tot hoogwaardige Weber BBQ, wij kunnen van uw BBQ actie een succes maken.
Lees meer