USB geheugen

USB 3.1

USB 3.1 is derde versie van de Universal Serial Bus (USB) standaard voor het koppelen van computers en elektronische apparaten. Één van de verbeteringen van USB 3.1 is de hogere snelheid waarmee data tussen de gekoppelde apparaten wordt overgedragen: ten opzichte van USB 2.0 ongeveer 10x sneller. Wij kunnen diverse USB sticks van versie 3.1 leveren inclusief een bedrijfslogo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

USB sticks in eigen vorm

wij kunnen vanaf 100 stuks USB sticks in eigen vorm maken. De USB sticks worden in 2D of 3D gemaakt van uw eigen ontwerp (bijvoorbeeld een product), snel en interessant geprijsd. De levertijd is ca. 4-6 weken na opdracht. Een USB stick is een handig middel om bestanden op te slaan en mobiel te maken. Omdat er steeds meer USB geheugen sticks worden weg gegeven is het zaak om op te vallen. Met een geheugenstick in eigen vorm valt u op tussen de grijze massa. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

USB geheugen sticks met bedrijfslogo

De USB geheugen stick is een uitvinding uit 1999, in eerste instantie van twee Israëlische onderzoekers, later verbetert door IBM die een USB flash drive patenteren. Tegen 2003 werd de USB geheugen stick ook steeds meer promotioneel ingezet. Inmiddels is het USB geheugen niet meer weg te denken uit het zakelijke leven. Een digitale catalogus meegeven doe je tegenwoordig op een geheugen stick. Om op te vallen bij uw klanten worden kleur en vorm steeds belangrijker. Wij hebben een groot assortiment aan bijzondere USB geheugen sticks die rechtstreeks uit China geïmporteerd worden. Natuurlijk kunt u bij ons ook USB geheugen in een eigen vorm bestellen.
Lees meer

Bedrukte USB drives & geheugensticks

Avenda levert diverse USB gadgets, zoals geheugensticks (memorysticks, flashdrives), skypetelefoons (IP telefoons), webcams en hubs. Maar er is natuurlijk veel meer. Laat u adviseren als u op zoek bent naar een USB product voor uw bedrijf. Wij hebben vaak bijzondere USB geheugen sticks in ons assortiment. USB sticks kunnen vanaf 100 stuks al in eigen kleur geleverd worden, alle overige producten op aanvraag. Enkele producten kunnen uit Europese voorraad geleverd worden maar de meeste USB sticks importeren wij rechtstreeks uit het Verre Oosten.
Lees meer

Bedrukte USB gadgets flashdrives en geheugensticks relatiegeschenken

De USB geheugenstick is niet meer weg te denken uit ons leven. Hoe gemakkelijk is het geworden om grote hoeveelheden foto's, presentaties en andere documenten mee te nemen of op te sturen. De USB stick is dan ook een gewild promotie artikel geworden. Avenda heeft een grote collectie aan bijzondere geheugensticks die bedrukt kunnen worden met uw logo of tekst. Al vanaf 100 stuks kunnen wij geheugensticks leveren in uw eigen bedrijfskleur, Het is mogelijk om direct tijdens de productie data op de USB sticks te plaatsen. Avenda is gevestigd in Almere, Flevoland, en levert in binnen- en buitenland.
Lees meer