USB

De USB aansluiting is niet meer weg te denken uit ons leven: of het nu een geheugenstick is of de oplaadkabel van een smartfoon, bijna alle nieuwe apparatuur heeft wel een USB aansluiting.
Avenda heeft een grote keuze in geheugensticks. Draagbare opslagruimte in verschillende uitvoeringen, verkrijgbaar in USB 2.0 en USB 3.0.  Maar ook USB hubs, USB kabels, USB zaklampen etc.
Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

Relatiegeschenken USB sticks

Een mooie metalen USB stick is een schitterend relatiegeschenk. Uw klanten zullen het dit praktische geschenk op waarde weten te schaten. Maar ook een USB stick in een eigen vorm zal een hoge attentiewaarde hebben.
Lees meer

USB geheugen

USB 3.0, USB stick, USB memory, twister, creditcard USB
Lees meer

USB uit voorraad

USB sticks snel geleverd, USB sticks binnen een week, USB stick met logo
Lees meer

Powerbanks

Een powerbank is een externe batterij voor elektronische apparatuur zoals smartphones. digitale camera's en tablets. De capaciteit is bepalend voor welk apparaat opgeladen kan worden en in welke mate. Deze capaciteit wordt uitgedrukt in mAh (Milliampère-uur, eenheid van elektrische lading). De kwaliteit van de batterij is ook meetbaar in het aantal keren dat deze kan worden opgeladen. Powerbanks met bedrijfslogo Avenda heeft een grote collectie powerbanks die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo of tekst. Verschillende metalen powerbanks kunnen worden voorzien van een (laser)gravering waarmee de powerbank een zeer luxe uitstraling krijgt en het logo mooi wordt weergegeven. Powerbanks snel geleverd Avenda kan powerbanks uit voorraad leveren en inclusief bedrijfslogo op korte termijn bij u bezorgen.
Lees meer

Audio & Muziek

Bluetooth speaker, NFA speaker, Near Field Audio Speaker.
Lees meer

Computermuizen

Draadloze muis, lasermuis, opvouwbare computermuis, laptopmuis.
Lees meer

USB hubs

USB poorten, USB aansluiting, USB verdeelstekker
Lees meer