Veiligheidskleding

EN471 kleding

Wij leveren kleding en beschermmiddelen van verschillende leveranciers. Kleding met EN471 normering, de zogenoemde reflecterende kleding, hebben wij in verschillende modellen. Niet alles staat op onze website omdat wij uitgaan van de eisen en wensen van de klant. De enorme keuze die er is maakt het moeilijk om online altijd de meest actuele informatie te laten zien.
Lees meer

Werkbroeken

Avenda levert werkbroeken van diverse merken, zoals ProJob, Helly Hansen, Mascot, CAT, Dickies en anderen. Wij hebben niet alle werkbroeken opgenomen op onze website. Graag geven wij u een persoonlijk advies bij de keuze van de juiste broek.
Lees meer

Werkhandschoenen met logo

Speciaal voor bedrijven in de bouw, groenvoorziening en/of industrie kunnen wij werkhandschoenen leveren met het logo van uw bedrijf en in sommige gevallen zelfs in de kleur van het bedrijf. Eenvoudige werkhandschoenen of specialistische handschoenen zoals bijvoorbeeld als bescherming tegen chemicaliën of voor het verwerken van fijne, gevoelige producten, wij hebben een uitgebreid assortiment. Mocht u een speciale handschoen zoeken maar niet in onze online presentatie vinden neem dan even contact met ons op!
Lees meer