Verzorgingsartikelen

Manicure sets

Een manicureset is altijd handig onderweg, een gescheurde nagel komt nooit op een goed moment. In onze collecties zijn diverse manicure sets beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en kwaliteiten. Zo kunnen wij ook sets leveren van een bekend Duits merk als Pfeilring, gemaakt van Solinger staal. Niet alles staat op onze website. Mocht u een bijzonder model zoeken of een voorstel willen met een selectie aan manicure sets of nagelvijlen neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een passende offerte of voorstel voor u.
Lees meer

Lippenbalsem met bedrijfslogo

Lippenbalsem is een was-achtige substantie die meestal gebruikt wordt om de lippen te bevochtigen en helpt om schrale en droge lippen te voorkomen. Lippenbalsem komt meestal in de vorm van een lippenstift voor. Lippenbalsem is in de handel bekend geworden onder de merknaam Labelo, een naam die inmiddels ook vaak voor soortgelijke producten gebruikt wordt (men noemt dit merkverwatering). Lippenbalsem kan ook met zon bescherming (UV filters) worden geleverd, een praktisch product voor wintersporters. Behalve de lippenstift vorm zijn er ook andere modellen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld in combinatie met zonnebrandcrème.
Lees meer

Bedrukte Zonnebrandcreme businessgift promotieartikel

Zonnebrandcreme relatiegeschenken. Bij Avenda Almere vindt u tal van zonnebrandcremes met opdruk van uw logo. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van geschenken rond bescherming tegen de zon, verkrijgbaar in verschillende sterktes (SPF, sun protection factor). Bedrukte tubes zonnebrandcreme brengt uw logo overal. Zoekt u een bepaald zon protectie product, maar vind dit niet in onze lijst? Neem gerust contact met ons op: wij kunnen meer verzorgingsproducten leveren.
Lees meer

UV sensor met bedrijfslogo

de impact van de zon wordt steeds groter. UV straling is niet gezond, het is daarom zaak om op te letten aan hoeveel UV straling u blootgesteld wordt. Wij hebben een aantal promotionele producen die de mate van UV straling op eenvoudige wijze laten zien. Deze UV sensors zijn een premium waarmee u uw klanten gezond laat blijven. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!
Lees meer

Desinfecterende handgel met opdruk

Desinfecterende, anti-bacteriële handgel wordt veel gebruikt in ziekenhuizen en doctorspraktijken. Handig zijn de kleine verpakkingen om mee te nemen op reis. Veel handgels hebben ook een verzorgende werking en drogen de handen niet uit. We kunnen de flesjes handgel voorzien van een label met logo. De handgel is zelfs in eigen kleur is mogelijk bij een grotere afname. Onze handgels zijn goedgekeurd voor gebruik in ziekenhuizen, verpleeghuizen, hospitaal, artspraktijk, etc.
Lees meer