Vlaggen

Beach vlaggen

Beach vlaggen of boog vlaggen worden tegenwoordig overal ingezet als reclamemiddel. Afhankelijk van de voet van de vlag is deze zowel binnen als buiten te gebruiken. Wordt een grondpin, waterzak of parasolvoet gebruikt kan de beachvlag een stevige bries doorstaan. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar: de golfvlag, de druppelvlag en de rechte vlag. Wij leveren alle type vlaggen met de bijbehorende accessoires.
Lees meer

Bedrukte Vlaggen

leuk bij evenementen, stijlvol bij een bedrijfpand, opvallend bij een strandtent. Bedrukte vlaggen kunnen we leveren in verschillende maten en voor diverse toepassingen. De gebogen beachvlag is een opvallende verschijning bij evenementen en in showrooms, geschikt dus voor binnen en buiten. Voor buiten hebben we staande en liggende vlaggen geschikt voor diverse masten. Wij hebben ook de mogelijkheid om voor u een mast te laten plaatsen.
Lees meer

Computer Muis met bedrijfslogo

In 1965 was voor het eerst sprake van een muis als "Computer-Aided Display Control". Sinds de opkomst van grafische interfaces voor computers, zoals Microsoft Windows, heeft ook het gebruik van de computer muis een vlucht genomen. De evolutie van de muis houdt gelijke tred met de overige technische ontwikkelingen. De eerste muizen hadden een trackball maar tegenwoordig zijn draadloze optische en lasergestuurde muizen preciezer en populairder dan de voorgangers. Wij kunnen muizen all over bedrukken of voorzien van een oplichtend logo.
Lees meer