Waterflessen

Flesje water met bedrijfslogo

Een flesje water voor een beurs of een evenement met uw bedrijfslogo? Avenda levert met water gevulde flesjes met een label in uw ontwerp. Er zijn verschillende modellen en formaten verkrijgbaar zoals kunststof flesjes van 0,3 of 0,5 liter maar ook glazen flessen van een liter Omdat gevulde flesjes logistiek vaak een uitdaging bieden en het Nederlandse leidingwater goed te drinken is kunt u ook eens denken aan een duurzame waterfles die voor hergebruik geschikt is.
Lees meer

Bidons met opdruk

een leuk geschenk bij een sportevenement, of gewoon noodzakelijk bij sporters en sportteams: een herbruikbare waterfles. We kunnen de bidons all-over bedrukken vanaf 500 stuks, kleinere aantallen kunnen op 1 plek worden bedrukt. Nieuw zijn de plaatsbesparende opvouwbare bidons; makkelijk in gebruik en eenvoudig mee te nemen. Goedkope bidons met bedrijfslogo Avenda heeft bidons die inclusief bedrukking van uw logo zeer interessant geprijsd zijn. Ondanks de lage prijs zijn de bidons van prima kwaliteit en zeer geschikt om weg te geven bij een sportevenement. Grote keuze aan bidons Avenda heeft een zeer grote keuze aan bidons. Verschillende kleuren, modellen, materialen zoals tritan, merken als Bobble en Dopper, bij Avenda is het assortiment enorm. Bidons met bedrijfslogo Alle bidons kunnen met uw logo worden bedrukt. Sommige bidons kunnen rondom worden voorzien van een opdruk, andere zijn meer geschikt voor teksten vanwege het geringe drukoppervlak. Vraag Avenda naar de bidon passend bij uw opdruk of actie, wij geven u graag advies. Avenda maakt bedrijven zichtbaar.
Lees meer

Waterfles met opdruk

Een nieuwe rage op kantoor zijn de hoogwaardige waterflessen. Per slotte van rekening moet je 3 liter water per dag drinken....
Lees meer