Werkkleding

Werkbroeken

Avenda levert werkbroeken van diverse merken, zoals ProJob, Helly Hansen, Mascot, CAT, Dickies en anderen. Wij hebben niet alle werkbroeken opgenomen op onze website. Graag geven wij u een persoonlijk advies bij de keuze van de juiste broek.
Lees meer

Helly Hansen

Werkkleding van Helly Hansen, verkrijgbaar bij Avenda. HH Workwear 130 jaar geleden begon kapitein Helly Juell Hansen met het produceren van waterdichte kleding voor zeelui. Helly Hansen is sinds dat moment een pionier in het ontwikkelen van beschermende technische werkkleding van hoge kwaliteit. Onze ervaring en expertise helpen ons bij het produceren van kleding die gedragen kan worden in extreme situaties, waar kwaliteit en functionaliteit direct het welzijn, de veiligheid en gezondheid van de drager beinvloeden.
Lees meer

Gastronomie kleding

Avenda heeft een compleet assortiment koksbuizen, schorten en overige horeca kleding. Alle gastronomie- en horecakleding kunnen we in professionele kwaliteit leveren, maar ook voor een eenmalig evenement hebben wij de juiste kleding en schorten. Wij hebben een speciale webshop waar u een groot assortiment aan horeca en gastronomiekleding kunt vinden. U kunt de voorraden controleren en direct bestellen. Mocht u iets bijzonders zoeken maar niet in onze webshop vinden neem dan even contact met ons op!
Lees meer

Bedrukte schorten

Een schort is meer dan alleen een leuk BBQ artikel, ook in de keuken is een schort op zijn plek. Maar schorten zijn natuurlijk ook professioneel te gebruiken in de HoReCa als beschermende kleding voor de bediening, of gewoon omdat het leuk staat. Met schorten bedoelen we over het algemeen het halterschort: een schort met een gedeelte over de borst en een (al dan niet verstelbare) nekbank. In de horeca wordt veelal een sloof gebruikt: een schort van de heup tot op de schoenen. Schorten en sloven zijn goed te bedrukken of te borduren met een bedrijfslogo of tekst.
Lees meer

Werkhandschoenen met logo

Speciaal voor bedrijven in de bouw, groenvoorziening en/of industrie kunnen wij werkhandschoenen leveren met het logo van uw bedrijf en in sommige gevallen zelfs in de kleur van het bedrijf. Eenvoudige werkhandschoenen of specialistische handschoenen zoals bijvoorbeeld als bescherming tegen chemicaliën of voor het verwerken van fijne, gevoelige producten, wij hebben een uitgebreid assortiment. Mocht u een speciale handschoen zoeken maar niet in onze online presentatie vinden neem dan even contact met ons op!
Lees meer