Winter

IJskrabber met bedrukt logo

als je op zoek bent naar een ijskrabber met LOGO of opdruk zit je bij ons goed. Avenda heeft een groot assortiment aan ijskrabbers die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen. GOEDKOPE IJSKRABBERS Door ons grote assortiment is kunnen wij ijskrabbers als premium leveren maar hebben wij ook ijskrabbers in een hoger segment die als relatiegeschenk cadeau kunnen worden gedaan. IJSKRABBERS BESTELLEN Wij kunnen diverse ijskrabbers binnen enkele dagen voorzien van een bedrukt bedrijfslogo leveren. Behalve ijskrabbers uit voorraad is het ook mogelijk om een speciaal model te maken waarbij bijvoorbeeld de "tanden" de bedrijfsnaam vormen.
Lees meer

Handschoenen met logo

Handschoenen met logo of tekst bestellen? Avenda bedrukt en borduurt handschoenen met uw logo of tekst. Wij hebben handschoenen in veel kleuren en uitvoeringen. FLEECE HANDSCHOENEN MET BORDURING Zachte fleecehandschoenen bestellen met een bedrijfslogo? Wij hebben de grootste keuze!
Lees meer

Fleece kleding

fleece of polar fleece is een materiaal wat in de jaren '90 is populair is geworden. Het breisel is gemaakt van polyester en krijgt door een speciale behandeling een zachte, vacht-achtige uitstraling. Fleece is lekker warm maar niet winddicht. Dit laatste kan worden opgevangen door een wind en/of waterdicht, ademend membraam tussen twee lagen fleece te verlijmen. Fleece is een ideaal product bij actieve buitensporten: fleece draagt vocht van het lichaam naar buiten zodat de sporter warm blijft zonder een nat gevoel te hebben. Sinds kort kunnen wij ook fleece kleding of -dekens leveren met all-over bedrukking (bij kleding aan de binnen- of buitenzijde) waarmee een echt eigen product gemaakt wordt. U krijgt niet een fleecetrui met uw logo maar uw fleecetrui!
Lees meer

Wintersport relatiegeschenken

Gezellig met z'n alleen op wintersport, skiën en/of snowboarden? Dan is het wel een leuk idee om iets herkenbaars te dragen of mee te hebben. Wij hebben een leuk assortiment aan producten waarmee u op de skipiste herkenbaar bent. Tip! kijk ook eens bij de powerbanks, de noodbatterij voor onderweg.
Lees meer

BBQ relatiegeschenken

Het hele jaar door BBQen! Gebruik een mooi schort, goed gereedschap en smullen maar. Van budget gril tang tot hoogwaardige Weber BBQ, wij kunnen van uw BBQ actie een succes maken.
Lees meer

Mutsen met borduring

Een leuke ski- of schaatmuts met borduring in de koude maanden komt altijd goed aan.
Lees meer