Zoetigheid en dranken

Kent u dat? U loopt op een beurs en heeft een hele droge mond. Hoe welkom is dan een snoepje of flesje water! Avenda heeft een groot assortiment aan chocolade, zuurtjes, pepermuntjes en snoepjes evenals een keuze aan flesjes water en blikjes sportdrank.

Promotioneel pepermunt met bedrijfslogo

zoekt u een verfrissend premium? Een pepermuntje doet het altijd goed. Pepermunt wordt gemaakt met pepermuntolie en suiker. De verhouding bepaald de smaak: als er meer pepermuntolie gebruikt wordt zal de smaak scherper zijn. Pepermunt in een promotionele verpakking met logo is een leuke weggever op beurzen, tentoonstellingen, evenementen maar doet het ook gewoon goed op kantoor of praktijk. Grote pepermunt kan per stuk (of meer) worden verpakt in een doosje, flowpack of in een mailingkaart, kleine pepermuntjes komen in onder andere click-clack blikjes, kunststof doosjes (bijvoorbeeld op creditcard formaat) en diverse andere verpakkingen. Natuurlijk zijn er ook verschillende formaten rollen en rolletjes pepermunt. Behalve de normale pepermunt hebben we suikervrije snoepjes en de originele Mentos. Een kleine selectie van onze mintjes laten we hieronder zien.
Lees meer

Bedrukte snoepjes promotie

Avenda levert een groot assortiment aan snoepjes met bedrijfslogo voor evenementen en beurzen. Verpakte zuurtjes zijn er in diverse smaken of assorti verkrijgbaar. Nieuw zijn onze gevulde zuurtjes: heerlijk harde zuurtjes met een zachtige vulling in fruitsmaken. Zuurtjes worden per kilo verkocht en zijn al vanaf 5 KG leverbaar.
Lees meer

Verpakte zuurtjes en snoepjes met bedrijfslogo

Leuk voor op de toonbank, een aardigheidje in de praktijk, een zoethoudertje voor de klant: Avenda levert vanaf 50 Kilo snoepjes in een speciaal voor u bedrukte wikkel. We kunnen diverse formaten en smaken zuurtjes en snoepjes leveren. Ook hebben wij gevulde snoeppotten en snoepdoosjes die al bij kleinere afnames leverbaar zijn. Staat in onderstaand overzicht niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op, ons assortiment is vele malen groter dan wat wij hier tonen.
Lees meer

Bedrukte Chocolade

heerlijke chocolade op een voedsel-veilige manier bedrukt met uw logo direct op de chocolade! De keuze is aan u: kleine bonbons van witte en donkere chocolade met een full colour logo of melkchocolade tablets met een wit logo bedrukt of een combinatie van beide. Per stuk verpakt, per twee, drie of meer, voor elk budget is er heerlijke chocolade te bestellen. Speciaal voor de connaisseurs hebben we Belgische chocolade bonbons, met liefde gemaakt door onze chocolatier.
Lees meer

Belgische Chocolade Businessgifts Relatiegeschenk

Via onze chocolatier kunnen wij heerlijke Belgische chocolade leveren. Dit kan als bonbon of praline met logo, als tablet met logo, als standaard artikel in een speciale verpakking of geheel in eigen vorm. Belgische chocolade is een begrip. De grootste chocoladefabriek ter wereld staat in Belgie, de fabriek van het beroemde Barry Callebaut. Belgische chocolade is met name een begrip geworden door de pralines, een van oorsprong Belgische uitvinding uit 1912.
Lees meer

Chocolade Gereedschap

Roestig gereedschap, gemaakt van heerlijke chocolade! Avenda is exclusief importeur van dit leuke product. Onze chocolatier maakt van kwalitatief hoogwaardige chocolade diverse gereedschappen met een roestige uitstraling. De chocolade is per stuk verpakt en een leuk en lekker geschenk.
Lees meer

Flesje water met bedrijfslogo

Een flesje water voor een beurs of een evenement met uw bedrijfslogo? Avenda levert met water gevulde flesjes met een label in uw ontwerp. Er zijn verschillende modellen en formaten verkrijgbaar zoals kunststof flesjes van 0,3 of 0,5 liter maar ook glazen flessen van een liter Omdat gevulde flesjes logistiek vaak een uitdaging bieden en het Nederlandse leidingwater goed te drinken is kunt u ook eens denken aan een duurzame waterfles die voor hergebruik geschikt is.
Lees meer