Zomer

Tekenkaart met opdruk

Een teek (in het Duits Zecke, in het Engels tick) is een kleine parasiet die wereldwijd voorkomt. Teken zitten in struikgewas, bomen en op grassprieten te wachten tot een gastheer langskomt. De larven en nimfen leven op kleine zoogdieren zoals muizen. In jaren waar er veel voedsel is voor muizen neemt ook de tekenpopulatie toe. Het lichaam van een teek is vaak maar een paar millimeter groot. Een tekenbeet kan bij de gastheer ziekten veroorzaken. Bij ca. 2% van de gebeten mensen treed de ziekte van Lyme op. De kans op besmetting is gering indien binnen 24 uur de teek verwijderd wordt. Het meenemen van een tekenkaart of tekenverwijderaar is dan ook aan te bevelen bij wandelingen in de natuur.
Lees meer

Hengelsport artikelen met bedrijfslogo

Nederland telt maar liefst 2 miljoen sportvissers die veel geld investeren in de beoefening van hun sport. Het is dan ook niet vreemd als het bedrijfsleven gebruikt maakt van de mogelijkheid om bij deze doelgroep onder ogen te komen. Wij hebben diverse hengelsportartikelen waarop een bedrijfslogo gedrukt kan worden, zoals spinners met blinker en complete hengelsetjes.
Lees meer

Fiets relatiegeschenken met opdruk

Avenda heeft een groot assortiment aan fiets gerelateerde geschenken die wij met opdruk kunnen leveren. Goedkope fiets artikelen met opdruk Laaggeprijsde artikelen die met een opdruk kunnen worden geleverd, snel en vakkundig. Uw klanten zullen veel plezier hebben van deze relatiegeschenken Snel geleverde fiets artikelen met bedrijfslogo Wij kunnen fietsartikelen uit voorraad leveren en op korte termijn bij u afleveren.
Lees meer

Originele strandballen met opdruk

Bent u op zoek naar strandballen met uw logo? Wij hebben een grote keuze, veel kleuren en veel modellen. Strandballen met bedrijfslogo Het bedrukken van strandballen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als het om een logo in meer kleuren gaat. Wij hebben echter de mogelijkheid om strandballen met een full colour logo te bedrukken. Let wel: niet iedere strandbal is geschikt voor deze druktechniek. Vraag ons adviesteam om de juiste bal voor uw logo. Avenda maakt bedrijven zichtbaar. Strandballen uit voorraad geleverd Wij hebben verschillende strandballen die wij uit voorraad binnen 2-3 dagen kunnen leveren. Strandballen uit het Verre Oosten Met onze 2 kantoren in China en onze betrouwbare leverancier van zogenaamde inflatables kunnen wij elk project aan. Wilt u een bijzondere strandbal laten maken? Neem dan contact met ons op!
Lees meer

Handdoeken met bedrijfsogo borduring

We gebruiken de term handdoeken voor alle formaten badstof doeken. Badstof is een lusdoek wat er voor zorgt dat er een groot oppervlak is om vocht op te nemen. Wij kunnen washandjes, handdoeken, douchelakens, saunalakens, strandlakens, sporthanddoeken en golfhanddoeken leveren. Borduren is een techniek waarbij een logo op een mooie, kleurrijke manier op een handdoek kan worden aangebracht. Het is met name geschikt voor een kleiner formaat logo. Bij grotere afnames kan een logo in het doek worden ingeweven. Ook is het mogelijk om handdoeken all over te bedrukken maar ook hier is een grotere afname noodzakelijk. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van het formaat van de handdoek en de uitvoering. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Lees meer

Outdoor geschenken met bedrukking

Steeds vaker wordt een buiten gerecreëerd. Sporten en activiteiten als wandelen, bergbeklimmen, skiën, paardrijden maar ook zeilen en zelfs picknicken zijn populair en kunnen als een outdoor activiteit worden aangemerkt. Steeds vaker worden dergelijke activiteiten ook bedrijfsmatig ingezet voor bijvoorbeeld teambuilding. Wij kunnen het passende relatiegeschenk met uw bedrijfslogo leveren voor een outdoor activiteit.
Lees meer

BBQ relatiegeschenken

Het hele jaar door BBQen! Gebruik een mooi schort, goed gereedschap en smullen maar. Van budget gril tang tot hoogwaardige Weber BBQ, wij kunnen van uw BBQ actie een succes maken.
Lees meer