Bedrukte golfballen

Bedrukte golfballen - golfbal

Golf is al lang geen elitaire sport meer en is uitermate geschikt om zakelijke relaties te fêteren. Als golfer wordt het zeer gewaardeerd als je een doosje golfballen kado krijgt aan het begin van een ronde. Hou bij het geven van golfballen wel rekening met het niveau van de golfer: een lage handicapper zal een betere 3 laags bal meer op prijs stellen dan een merkloos instapmodel.

Avenda levert alle merken en merkloze golfballen met opdruk.

  • Nassau Golfballen
  • Titleist Golfballen
  • Srixon Golfballen
  • Callaway Golfballen
  • Pinnacle Golfballen
  • Dunlop Golfballen
  • Nike Golfballen
  • Topflite Golfballen

 

 

€ 11,15

XL automatisch golfparaplu met high quality windproof systeem voor een maximale frame flexibiliteit tijdens stormachtige weersomstandigheden.

De paraplu is voorzien van een overlappende ventilatie cover om de druk te regelen tijdens stevige windvlagen.

Daarnaast heeft de paraplu ook een soft touch handvat, voorzien van een golfbal design.

BEKIJK PRODUCT
XL golfparaplu met ventilatiesysteem
XL golfparaplu met ventilatiesysteem
XL golfparaplu met ventilatiesysteem
   
€ 0,82

Nassau is een groot merk in Azie, en hier snel aan het opkomen. De QX bal is het instapmodel van Nassau, met perfecte eigenschappen voor de gemiddelde speler. De genoemde prijs is vanaf 2000 stuks golfballen inclusief opdruk, ongeacht het aantal kleuren (max. 4)! De levertijd bedraagt dan ca. 9 weken. Sneller of kleinere aantallen nodig? Neem contact met ons op!

BEKIJK PRODUCT
Nassau QX Golfbal
Nassau QX Golfbal
   
€ 3,21

Een unieke golfbal, gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Met deze ecologische golfbal kun je met een goed gevoel genieten van de natuur tijdens het golfen.

De milieuvriendelijke Dixon Earth golfbal is de officiële bal bij de golf Professional Tour. Deze gerecyclede ballen hebben een maximale controle en door de verbeterde groene kern hebben deze ballen nu nog meer afstand. Vanzelfsprekend is de verpakking van gerecycled karton gemaakt, ecologisch en goed voor het milieu.

Minimale afname 144 stuks.

BEKIJK PRODUCT
De 'groene' golfbal
   
€ 2,47

De Dixon Wind is vervaardigd uit materialen, die volledig recyclebaar zijn. De Earth kern is gemaakt van een gepatenteerde Polymer die totaal recyclebaar en toch van goede kwaliteit is. Dit zorgt voor een uitstekend bespeelbare bal. Vanzelfsprekend is de verpakking van deze golfballen van gerecycled karton gemaakt. Duurzaam, ecologisch, dus milieuvriendelijk golfen!

Minimale afname 144 stuks.


Spelersprofiel: Geschikt voor de beginnende golfer die een golfbal wil met een grote afstand.

BEKIJK PRODUCT
Ecologische golfbal
   
€ 1,29

Taylormade, het golfmerk van Adidas, is sterk in opkomst. Wij hebben de hand weten te leggen op een exclusieve 2-piece golfbal, geschikt voor de doorsnee golfer en een perfecte bal voor elk golfevenement.

Wij leveren deze Taylormade golfbal vanaf 12 dozijn (144 ballen) inclusief 1-5 kleuren opdruk.

BEKIJK PRODUCT
Tailormade XP golfbal
   
€ 1,39

Golfballen van de beste kwaliteit; Taylormade Burner Distance Golf Ball. Promoot jouw merk op de legendarische afstands golfballen met een extreem zacht gevoel.

2-piece balls, geschikt voor zowel de lange afstand als voor korte spelprestaties, een perfecte bal voor elk golfevenement.

Uiteraard kunnen wij de golfballen bedrukken met jouw logo.

Wij leveren deze Taylormade Burner Distance golfballen vanaf 12 dozijn (144 ballen). In dozijn verpakt, 4 doosjes met 3 ballen.

De vermelde prijs is gebaseerd op een afname van 1.152 stuks incl. 1-5 kleurendruk aan 1 zijde.

BEKIJK PRODUCT
Taylormade Burner Distance Golf Ball
   
€ 1,72

Een leuk cadeau voor de hobby-golfspeler. Een sleutelhanger met een echte golfbal daarop. 

Kleur: Wit

BEKIJK PRODUCT
Golf Ball sleutelhanger