Belgische Chocolade Businessgifts Relatiegeschenk

Belgische Chocolade Businessgifts Relatiegeschenk - belgische_chocolade_relatiegeschenk

Via onze chocolatier kunnen wij heerlijke Belgische chocolade leveren. Dit kan als bonbon of praline met logo, als tablet met logo, als standaard artikel in een speciale verpakking of geheel in eigen vorm.

Belgische chocolade is een begrip. De grootste chocoladefabriek ter wereld staat in Belgie, de fabriek van het beroemde Barry Callebaut. Belgische chocolade is met name een begrip geworden door de pralines, een van oorsprong Belgische uitvinding uit 1912.

€ 15,31

Of hoe chocolade zich laat zien als ideaal geschenk of representatief souvenir van ons Belgenland in al zijn positiviteit. Ja, België is een land met ballen. We houden van lekkere dingen, we zijn wereldberoemd om onze Belgische chocolade. We hebben het mooiste monument ter
wereld, het atomium, dat hier subtiel gesuggereerd wordt dmv vorm, grafiek en verpakking. Geen imitatie van het atomium, maar een knipoog
naar ons symbool, het symbool van geloof in de toekomst en vooruitgang
door techniek.
De grafiek en de kleur van de verpakking verwijst ook naar de jaren ‘58 én de tekenjuweeltjes van Hergé (Kuifje).

De pralines zitten veilig verpakt in een plat doosje van metaal, zodat ze in elke reisbagage nog een (veilig) plaatsje kunnen vinden.  De dunwandige metalen box is een duurzame en precieuze uitvoering, opdat hij niet zou weggegooid, maar gegeerd zal worden, en een tweede leven kan genieten als handige box voor  hebbedingetjes.

Doos met 19 pralines van 2,8 cm diameter.

BEKIJK PRODUCT
chocolade Atomium ballen
chocolade Atomium ballen
   
€ 8,88

Of hoe chocolade zich laat zien als ideaal geschenk of representatief souvenir van ons Belgenland in al zijn positiviteit. Ja, België is een land met ballen.

We houden van lekkere dingen, we zijn wereldberoemd om onze Belgische chocolade. We hebben het mooiste monument ter wereld, het atomium, dat hier subtiel gesuggereerd wordt dmv vorm, grafiek en verpakking. Geen imitatie van het atomium, maar een knipoog naar ons symbool, het symbool van geloof in de toekomst en vooruitgang
door techniek.

De pralines zitten verpakt in een kartonnen doosje.
Elk doosje bevat 7 pralines - gewicht 100 gram.

BEKIJK PRODUCT
Belgische Atomium chocolade ballen
   
€ 4,48

Full color allover bedrukte doos gevuld met 10 Belgische chocolade bonbons.

Houdbaarheid: 12 maanden.

BEKIJK PRODUCT
Ballotin met pralines
   
€ 2,53

de chocolade kan worden voorzien van uw logo. Bovendien wordt het doosje naar wens bedrukt in 1 tot en met 4 kleuren. Belgische chocolade van Callebaut, verkrijgbaar in puur of melk. 65 gram chocolade. 
Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur.

BEKIJK PRODUCT
Chocolade Kerstboom