BIC pennen & potloden

BIC pennen & potloden - bic_logo

Koppel uw merk aan een pen of potlood van BIC, de meest gekauwde pen ter wereld. Bic pennen kenmerken zich door een zeer goede vulling die garant staat voor lang schrijfgenot en daarmee een goed uithangbord van uw merk wordt.

Oprichter Marcel Bich vond in 1950 de eerste wegwerp pen uit, de BIC Cristal. Wereldwijd heeft BIC inmiddels meer dan 100 miljard pennen verkocht.

BIC Pennen snel geleverd
Avenda kan BIC pennen binnen 1,5 week leveren. Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Grote keuze aan BIC pennen
Avenda voert het volledige programma van promotionele BIC pennen in alle beschikbare kleuren. De pennen van BIC zijn zelf samen te stellen en in heel veel kleurstellingen leverbaar.

Goedkope BIC pennen
BIC pennen zijn en in verschillende prijsklassen, van goedkoop tot iets duurder. Alle BIC pennen hebben de bekende, soepel schrijvende vulling.

Rondom bedrukte BIC potloden
De potloden van BIC kunnen rondom worden bedrukt met een foto. Maak van een gewoon potlood iets bijzonders met een speciale bedrukking.

€ 0,28

Grote bedrukken ruimte op een klein formaat!

BEKIJK PRODUCT
BIC® 75 mm x 75 mm notitieboekje met 25 vel zelfkl
   
€ 0,49

Mix en combineer met de vele leverbare kleuren voor alle onderdelen. Breekvaste clip. Uitstekende drukmogelijkheden op houder en/of clip. Prijs is inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie.  - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur.

BEKIJK PRODUCT
Bic Media Clic relatiegeschenk
Bic Media Clic relatiegeschenk
   
€ 4,39

Pen met draaimechaniek, unieke soft grip. Leverbaar in zilver, blauw en zwart. Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 position.

BEKIJK PRODUCT
Bic balpen Protrusion
Bic balpen Protrusion
Bic balpen Protrusion
   
€ 2,96

Eigentijds ontwerp in 4 metallic kleuren beschikbaar: blauw, zilver, zwart en bordeaux. Prijs is inclusief een bedrukking in 1 kleur op 1 positie. Ook lasergravering mogelijk.

BEKIJK PRODUCT
Bic WideBody Metal balpen
   
€ 0,64

Maximale impact voor een scherpe prijs. De onderdelen van de pen zijn leverbaar in diverse kleuren. de instelkosten bedragen Euro 76,00. Kijk op www.digitalbic.eu voor de mogelijkheden. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Clic Stic Digital relatiegeschenk
Clic Stic Digital relatiegeschenk
   
€ 0,72

Het meest gebruiksvriendelijke vulpotlood uit de Bic-familie, voortaan geleverd met gommetje op de breekvaste clip. Opdruk in één kleur inbegrepen! Duizenden kleurencombinaties mogelijk!

BEKIJK PRODUCT
Media Clic vulpotlood
   
€ 0,78

- BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.
Opgegeven prijs inlcusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Wide Body BIC relatiegeschenk
   
€ 3,77

Ontwerp met exclusieve hoogglanslak. Leverbaar in zwart of blauw. Inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Bic Attriant
Balpen Bic Attriant
   
€ 0,99

Grootse communicatiemogelijkheden in zakformaat, De houder kan rondom in full colour worden bedrukt. De onderdelen zijn leverbaar in diverse kleuren. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.
Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Bic Mini WideBody Digital relatiegeschenk
Bic Mini WideBody Digital relatiegeschenk
   
€ 0,66

Uit reeks Ecolutions. Gemaakt van 40% gerecycleerd plastic. Het lichaam van de pen bevat 99% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief opdruk in 1 kleur op het lichaam of de clip. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

BEKIJK PRODUCT
BIC Round Stic ecologische balpen
   
€ 0,72

Ecologische pen gemaakt van 48% gerecycleerd plastic. Het lichaam van de pen bevat 87% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief 1 kleur opdruk op het lichaam of de clip. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant.

Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Bic Media Clic ecologische balpen
   
€ 0,73

Ecologische pen gemaakt van 33% gerecycleerde plastic. Het lichaam van de pen bevat 99% gerecycleerd materiaal. Prijs inclusief opdruk in 1 kleur. - BIC pennen zijn goed voor minstens 10.000 klikken. - 9 op 10 mensen kennen het merk BIC - De clip van een BIC pen is ontworpen voor een gewicht van 6.8 KG zonder te breken. - Een BIC pen kent meer dan 1.000 kleurencombinaties. - De opdruk van een BIC kogelpen ondergaat meer dan 10 kwaliteitstesten. Dus uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. - De kogel in de BIC pen is gemaakt van Tungsten, het enige materiaal harder dan diamant. Opgegeven prijs inclusief opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Bic Clic Stic Ecologische balpen
   
tip
€ 0,97

Leuke balpen met de mogelijkheid een eigen textuur te printen op de clip van de pen! Laat gras groeien op je balpen of zorg voor een leder- of denimlook.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Bic britepix met textuur op de clip
Balpen Bic britepix met textuur op de clip
Balpen Bic britepix met textuur op de clip
   
tip
€ 0,63

Deze historische balpen BIC vierde in 2017 zijn 60e verjaardag en dat vieren we. De bekendste pen met praktische zijdelings drukknop, en kunststof houder en clip. De voordelige pen lekt niet en is bestand tegen alles dus gaat lang mee! De schrijflengte is namelijk 1,7 kilometer.

Nu beschikbaar in 8 verschillende kleuren, zelfs neon, waardoor je zeker een leuke kleur vindt die past bij jouw logo en huisstijl. Of je kiest voor de bekendste kleur, donkerblauw met transparant onderstuk. In maximum 2 kleuren te bedrukken. Opgegeven prijs zonder opdruk.

Super voor thema vintage of retro.

Gemaakt in Frankrijk.

BEKIJK PRODUCT
DE bekendste balpen in een klassiek en kleurrijk jasje
DE bekendste balpen in een klassiek en kleurrijk jasje
DE bekendste balpen in een klassiek en kleurrijk jasje
DE bekendste balpen in een klassiek en kleurrijk jasje
   
Prijs op aanvraag
WALKER 111562852753
BICOLORE RUGZAK IN POLYESTER 600D / RIPSTOP Groot centraal compartiment met tweezijdige ritssluiting Verstelbare en versterkte schouderriemen Gewatteerde rug Veter aan de voorzijde met stopper Verstelbare borstriem Verstelbare heupriem
BEKIJK PRODUCT
WALKER
   
Prijs op aanvraag
SOUL WOMEN 111268286363
DAMESJAS MET RITS, BICOLOR EN GEVOERDE CAPUCHON MET CONTRAST 50% katoen - 50% polyester Binnenkant in molleton Opgetrokken mouwen 2 buidelzakken Onderkant en polsen in geribde elastaan Gevoerde capuchon met contrast en koordje kleur op kleur Verborgen zak Aansluitende snit
BEKIJK PRODUCT
SOUL WOMEN
   
new
tip
€ 0,50

Help mee de plastic vuilnisbelt opruimen : voor 39% gefabriceerd uit gerecycleerde plastiek. 

Een klassieker in eenvoud en kwaliteit. 

BEKIJK PRODUCT
BIC® Media Clic Ecolutions® balpen
   
tip
€ 2,26

De iconische BIC® 4 kleuren familie breidt uit met de markeerstift en wordt nog veelzijdiger! Drie standaard inktkleuren (blauw, zwart en rood), in combinatie met een fijne heldergele markeerstift.

BEKIJK PRODUCT
4 kleuren BIC balpen met fluo markeerstift
   
Prijs op aanvraag
SOUL MEN 111658865643
HERENJAS MET RITS, BICOLOR EN GEVOERDE CAPUCHON MET CONTRAST 50% katoen - 50% polyester Binnenkant in molleton Opgetrokken mouwen 2 buidelzakken Onderkant en polsen in geribde elastaan Gevoerde capuchon met contrast en koordje kleur op kleur Verborgen rits Recht gesneden
BEKIJK PRODUCT
SOUL MEN