Blunt Stormparaplu met opdruk

Blunt Stormparaplu met opdruk - blunt_logo

De Blunt paraplu is een ontwerp van Greig Brebner uit 1999. De Blunt paraplu is stormvast en heeft karakteristieke afgronde uiteinden. De meeste paraplu’s die wel bestand zijn tegen harde wind, houden je niet droog.

Het ontwerp van de Blunt paraplu staat garant voor een stormvaste paraplu die ook bij harde wind droog houdt. De Blunt paraplu is inmiddels in verschillende formaten leverbaar. Avenda kan de Blunt paraplu inclusief een bedrukt logo of tekst leveren. Mocht u hieronder niet het model vinden wat u zoekt neem dan even contact met ons op.
Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

€ 31,95

Een revolutionaire, technologische design stormparaplu bestand tegen windsnelheden tot 120 km/uur. De nieuwste technologie in combinatie met de unieke vorm maakt deze paraplu ultrasterk en veilig. De karakteristieke vorm geeft deze stormparaplu een eigentijdse look.
Gemaakt van quick dry polyester doek. Met 6 segmenten en baleinen.

Belangrijkste kenmerken van de Bluntparaplu zijn:
VEILIG
De Blunt paraplu is een stuk veiliger dan conventionele paraplu’s. Dit komt door het ontbreken van scherpe punten aan de rand van het doek.
STERK
Door het innovatieve design zal een Blunt minder snel omklappen dan een conventionele paraplu. Daarnaast wordt inscheuren van het doek voorkomen door het ontbreken van scherpe uiteinden.

De aerodynamisch vorm en de geavanceerde technologie zorgen ervoor dat de Blunt paraplu windsnelheden tot 120 km/h kan weerstaan.  Dit zonder afbreuk te doen aan de oppervlakte van het doek.
STIJLVOL
De opvallende vorm geeft de Blunt paraplu een stijlvol karakter.

Ook in een grotere variant leverbaar met een doorsnede van 132 cm. 
Verpakt per stuk in luxe koker. 

BEKIJK PRODUCT
Nieuwste generatie stormparaplu
Nieuwste generatie stormparaplu
Nieuwste generatie stormparaplu
Nieuwste generatie stormparaplu
Nieuwste generatie stormparaplu
Nieuwste generatie stormparaplu