Brillenpoetsdoekjes met logo

Brillenpoetsdoekjes met logo - brillenpoetsdoekjes

Brillenpoetsdoekjes worden gemaakt van zachte polyester microvezels en zijn uitermate geschikt voor een scherpe opdruk door middel van sublimatie. Van hetzelfde materiaal kunnen ook brillenetuis worden gemaakt.

GOEDKOPE BRILLENPOETSDOEKJES
De doekjes zijn een goedkope reclamedrager met een groot bedrukbaar oppervlak. Door de sublimatietechniek worden kleuren briljant weergegeven op de brillenpoetsdoekjes en kunnen ook fotos perfect worden weergegeven.

€ 0,66

Microfibre doekje, ook wel microvezeldoekje genoemd, met schitterende full colour fotoprint voor het schoonmaken van (zonne)bril, IPad, tablet,smartphone  of iPhone. Verkrijgbaar in verschillende formaten, 1 of 2 zijdig bedrukt.

De prijs is voor een doekje van 9x15 cm, bulk verpakt. Andere formaten en verpakking zoals verzendenvelop op aanvraag.

BEKIJK PRODUCT
Brillenpoetsdoekje met brilliante opdruk
Brillenpoetsdoekje met brilliante opdruk
Brillenpoetsdoekje met brilliante opdruk
Brillenpoetsdoekje met brilliante opdruk
   
€ 3,13

Brillenkoker bedrukken met eigen design, dat maakt deze give away uniek! Maak het compleet met een bijpassend brillenpoetsdoekje.

Deze harde brillenkoker is de beste bescherming voor je bril of zonnebril. Te voorzien van full-color en all-over bedrukking.

De buitenkant van de stevige metalen behuizing is bedekt met bedrukt microfibermateriaal waardoor het een zeer luxueus gevoel en uiterlijk heeft. 

Er zijn twee maten beschikbaar: de 'normale' maat voor brillen (zie getoonde prijs) en zonnebrillen en de XL voor grotere zonnebrillen.

Als extra optie is het tevens mogelijk om deze brillenkoker te leveren inclusief een bijpassend full colour bedrukt microfiber doekje, deze verpakken we in de brillenkoker.

BEKIJK PRODUCT
Brillenkoker met eigen design
Brillenkoker met eigen design