Flesje water met bedrijfslogo

Flesje water met bedrijfslogo - flesjes_water

Een flesje water voor een beurs of een evenement met uw bedrijfslogo? Avenda levert met water gevulde flesjes met een label in uw ontwerp. Er zijn verschillende modellen en formaten verkrijgbaar zoals kunststof flesjes van 0,3 of 0,5 liter maar ook glazen flessen van een liter

Omdat gevulde flesjes logistiek vaak een uitdaging bieden en het Nederlandse leidingwater goed te drinken is kunt u ook eens denken aan een duurzame waterfles die voor hergebruik geschikt is.

Prijs op aanvraag
Karaf voor fruitwater 111637577649

Geniet van heerlijk verfrissend fruitwater. Vul de karaf met vers fruit en schenk deze op met water of bronwater. Waterfilterkan met fruit infuser compartiment.

Je drankje boordevol vitaminen en smaak door vers fruit toe te voegen in het compartiment. Kan ook als koelelement gebruikt kan worden door ijsklontjes toe te voegen.

Lekker fris voor de zomer op terras of in de tuin.

AS materiaal, karaf met een inhoud van 1.8L. 100 % BPA vrij.

Tegen meerprijs verkrijgbaar met een full color bedrukte sleeve (volgens uw design, met uw kerstwensen, foto,…) rond de verpakking.

Ook leuk om als zomergadget uit te delen.

BEKIJK PRODUCT
Karaf voor fruitwater
   
€ 0,89

Petflesje (met sportdop) met 330 ml mineraalwater. De prijs is inclusief een gelamineerd full colour label (100 % krasvast). Ook verkrijgbaar in 500 ml fles (=+/- 10 %). Worden per 24 stuks in een doos aangeleverd.

BEKIJK PRODUCT
Mineraalwater 330 ml
Mineraalwater 330 ml
   
€ 1,09

Stijlvolle glazen fles bronwater van 750 ml bronwater. Te bedrukken met je eigen logo.

BEKIJK PRODUCT
Bronwater 750 ml in glazen fles