Hoodie met opdruk

Hoodie met opdruk - hoodie_lady

Hooded sweatshirts zijn sweatshirts met capuchon, in het kort ook wel hoodie of hoody genoemd. Er zijn hoodies met een doorlopende rits (een vest), kenmerkend detail zijn de steekzakken, ook wel kangoeroezak genoemd.

Groot assortiment hoodies met opdruk
Avenda heeft een zeer groot assortiment aan hoodies, in heel veel kleuren en in heren- en damesmodel. Kleding leveren we al sinds begin jaren '90, wij kunnen u vakkundig advies geven over kwaliteiten en maten.

Goedkope hoodies met opdruk
Hoodies zijn er in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Door de grote keuze kunnen wij voor een hele leuke prijs een hoodie met logo bedrukking aanbieden. Ook is het mogelijk om een individuele naam op de hoodie te drukken.

Hoody met opdruk snel geleverd
Avenda kan hoodies binnen 1 week inclusief opdruk leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

new
€ 4,43

Zacht en comforabel als een sweatshirt met de retro looks van een hoodie uit de Jaren 70! Vlot rugzakje met een kangaroo pocket voorop.

BEKIJK PRODUCT
Jersey rugzakje met kleurrijke koordjes
   
€ 12,50

Sweatshirt met kapuchon verkrijgbaar in maar liefst 50 kleuren. Daar zit er toch zeker een voor jou bij?

Twin needle gestickte naden, dubbellaags kapuchon met koordje in de kleur van de sweat, kangaroe zak met kleine opening voor koordje van een koptelefoon.

80% katoen / 20% polyester, 280 gr/m². WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) gecertificeerd.

Niet alle kleuren zijn tot 5XL leverbaar, vraag naar de mogelijkheden.

BEKIJK PRODUCT
Hoodie in 50 kleuren!
Hoodie in 50 kleuren!
   
€ 14,95

Mooi sweatshirt met kapuchon. De dubbellaags kapuchon heeft aan de binnenzijde een contrasterende kleur. Verkrijgbaar in maar liefst 43 combinaties!

Twin Needle naden, contrasterend plat koord, kangaroe zak met doorvoer voor koptelefoon, lusjes voor koptelefoon.

80% katoen / 20% polyester, 280 gr/m². Ook verkrijgbaar in grotere maten bij een aantal kleuren.

BEKIJK PRODUCT
Hoodie in heel veel kleuren met contrasterende voering
Hoodie in heel veel kleuren met contrasterende voering
Hoodie in heel veel kleuren met contrasterende voering
Hoodie in heel veel kleuren met contrasterende voering
   
€ 26,78

Sweatshirt met capuchon van super zachte katoen (aan de binnenzijde opgeruwd) in een moderne, strakke maatvoering. Vintage look: aan de zakken en andere naden "slijtage" plekken.

Specificaties

Boordjes met elasthan. Doorlopende rits, dubbele capuchon, kangaroe zakken, metalen ritssluiting. 290/300 gram/m2, 70% gekamde katoen/30% polyester. Ook verkrijgbaar in damesmodel, zie elders op onze website. Tevens bijpassende broek (zoek op "vintage" en je ziet de complete lijn),

Geproduceerd door een leverancier die W.S.T. gecertificeerd is (Water Saving Technology). Deze leveranciers moeten voor het gehele proces van garenproductie tot het kant en klare product strenge eisen naleven voor het spaarzame gebruik van grondstoffen zoals water en energie. Speciale verfmethoden en het gebruik van onschadelijke verfstoffen en chemicalien alsmede een effectieve en milieubewuste verwerking van afvalwater in een fabriekseigen zuiveringsinstallatie behoren tot de eisen. Verfen van stoffen bij lage temperaturen en een geringer aantal stappen in de productie besparen bovendien waardevolle energie bij de productie van deze kleding.

BEKIJK PRODUCT
Men's Vintage Hoody
Men's Vintage Hoody
Men's Vintage Hoody
Men's Vintage Hoody
   
€ 26,78

"Sweatshirt met capuchon van super zachte katoen (aan de binnenzijde opgeruwd) in een moderne, getailleerde maatvoering. Vintage look: aan de zakken en andere naden ""slijtage"" plekken. Boordjes met elasthan. Doorlopende rits, dubbele capuchon, kangaroe zakken, metalen ritssluiting. 290/300 gram/m2, 70% gekamde katoen / 30% polyester. Ook verkrijgbaar in herenmodel, zie elders op onze website. Tevens bijpassende broek (zoek op ""vintage"" en u ziet de complete lijn). Geproduceerd door een leverancier die W.S.T. gecertificeerd is (Water Saving Technology). Deze leveranciers moeten voor het gehele proces van garenproductie tot het kant en klare product strenge eisen naleven voor het spaarzame gebruik van grondstoffen zoals water en energie. Speciale verfmethoden en het gebruik van onschadelijke verfstoffen en chemicalien alsmede een effectieve en milieubewuste verwerking van afvalwater in een fabriekseigen zuiveringsinstallatie behoren tot de eisen. Verfen van stoffen bij lage temperaturen en een geringer aantal stappen in de productie besparen bovendien waardevolle energie bij de productie van deze kleding."

BEKIJK PRODUCT
Ladies' Vintage Hoody
Ladies' Vintage Hoody
Ladies' Vintage Hoody
Ladies' Vintage Hoody
Ladies' Vintage Hoody
   
Prijs op aanvraag

All over bedrukt textiel. Mogelijk om t-shirts, longsleeves, hoodies, sportkleding, schorten etc etc te laten maken.

in kleine hoeveelheden.

BEKIJK PRODUCT
Custom made t-shirt