Jamie Oliver producten

Jamie Oliver producten - jamie_oliver_huishoudproducten

Jamie Oliver is een Engelse chef-kok die bekend is geworden door zijn televisie shows en kookboeken. Jamie Oliver staat voor smaakvol koken met weinig maar goede, verse ingrediënten. Inmiddels heeft Jamie Oliver zijn naam geleend aan diverse producten die in de keuken en rond de eettafel gebruikt worden.

Wij kunnen een beperkt assortiment aan Jamie Oliver geschenken aanbieden die kunnen worden ingezet als premium of relatiegeschenk (in bijvoorbeeld een kerstpakket). LET OP! Wij hanteren een minimale orderwaarde van € 250,- voor artikelen van Jamie Oliver. Het is helaas niet mogelijk enkele stuks te bestellen.

€ 11,28

Voor deze set werden 2 jampotten hergebruikt. Les uw dorst op ecologische wijze met deze mooie waterset van 100% gerecycled glas. Het speelse ontwerp past bij de manier waarop Jamie in het leven staat.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver waterkaraf & drinkglas
Jamie Oliver waterkaraf & drinkglas
   
€ 9,47

Glas dat voorheen een jampot was, is nu een waterglas van 35 cl. Deze set van 3 waterglazen is volledig gemaakt van gerecycled glas. De glazen zijn vaatwasserbestendig.   

BEKIJK PRODUCT
Waterglazen van Jamie Oliver
   
€ 70,83

5-Delige messenblokset. Messenblok met 11cm schilmes, 15cm keukenmes, 19cm koksmes, 20cm vleesmes en een 22cm broodmes. Het blok is verzwaard voor extra stabiliteit. Geleverd in Jamie Oliver geschenkverpakking.

Exclusief ontwerp. roestvrij staal & polycarbonaat.

bruto gewicht: 1850.00 gr.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver 5-Delige messenblokset
   
€ 9,95
Jamie Oliver Karaf 111685596392

Karaf. Milieuvriendelijke 800 ml karaf van 100% gerecycled glas. Kurk stopper. De karaf (minus stopper) is vaatwasserbestendig. Geleverd in Jamie Oliver geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. Gerecycled glas en kurk.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver Karaf
   
€ 17,43

Antipasti serveerbord. Het ultieme Jamie Oliver dienblad, perfect voor brood, antipasti of kaas. Exclusief ontwerp. Acacia hout.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver Antipasti serveerbord
   
€ 9,00

3 Waterglazen. Uniek 35 cl waterglas, gefabriceerd van voormalige jampotjes. Set van drie waterglazen, gefabriceerd van 100% gerecycled glas. Vaatwasserbestendig. Geleverd in Jamie Oliver geschenkdoos. Exclusief ontwerp. Gerecycled glas.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver 3 Waterglazen
   
€ 15,29

4-Delige jumbo steakmessenset. Stevige steakmessen voor uw favoriete vlees. Geleverd in Jamie Oliver geschenkverpakking. Exclusief ontwerp. roestvrij staal & hout.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver 4-Delige jumbo steakmessenset
   
€ 20,08
Jamie Oliver Schort 111554862748

Schort. Het originele Jamie Oliver schort. '1 formaat fits' all met verstelbare band en meerdere zakken aan de voorkant. Geleverd in Jamie Oliver verpakking. Exclusief ontwerp. Denim.

BEKIJK PRODUCT
Jamie Oliver Schort
Jamie Oliver Schort