Lippenbalsem met bedrijfslogo

Lippenbalsem met bedrijfslogo - lippenbalsem

Lippenbalsem is een was-achtige substantie die meestal gebruikt wordt om de lippen te bevochtigen en helpt om schrale en droge lippen te voorkomen. Lippenbalsem komt meestal in de vorm van een lippenstift voor. Lippenbalsem is in de handel bekend geworden onder de merknaam Labelo, een naam die inmiddels ook vaak voor soortgelijke producten gebruikt wordt (men noemt dit merkverwatering).

Lippenbalsem kan ook met zon bescherming (UV filters) worden geleverd, een praktisch product voor wintersporters. Behalve de lippenstift vorm zijn er ook andere modellen verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld in combinatie met zonnebrandcrème.

€ 5,36
Je verwacht gekte op de snelweg of een nachtmerrie aan de in-check balie op de luchthaven. Wat uw reis ook is, de truc is om koel te blijven, en daarom hebben we een kit samen gesteld die klaar staat voor het bedrijfsleven. Onze Business Travel Kit glijdt in de slankste aktetas en zit vol met essentiële zaken om u tot in de puntjes te voelen. Wat zit er in: schoenpoets, vlekkenverwijderaar, pen, tissues, pleisters, mints, naaigerei, verfrissende doekjes, lippenbalsem.
BEKIJK PRODUCT
Zakelijke reis kit
Zakelijke reis kit
   
€ 1,03

Dermatologisch geteste lippenbalsem met een inhoud van 4.8 gram. Verschillende kleuren en uitvoeringen (frosted / glanzend) mogelijk.

Opgegeven prijs voor opdruk in 1 kleur.

BEKIJK PRODUCT
lippenbalsem Original
   
€ 1,69

Lipbalsem met kaartje dat full color bedrukt kan worden en ook opdruk op de lipbalsem mogelijk.

Opgegeven prijs inclusief 4 kleuren opdruk op kaartje en 1 kleur opdruk op de lipbalsem.

BEKIJK PRODUCT
Lippenbalsem met groot drukoppervlakte
   
tip
€ 0,99

Europees geproduceerde lippenbalsem. Gemaakt volgens Europese Cosmeticavereniging en getest door het Fresenius instituut. Dit kleurrijke doosje wordt bovenaan bedrukt met een dominglogo waardoor prachtige visuals gedrukt kunnen worden.

Levering rond de 3 à 5 weken mogelijk.

BEKIJK PRODUCT
Lippenbalsem in potje met dominglogo
   
€ 0,38

Zachte lippen zonder kloven in de zomer en in de winter. Een praktische weggever op beurzen en bij evenementen. Met een mooie bedrukking met bedrijfsnaam en/of logo geeft u een artikel weg dat veelvuldig zal worden gebruikt. 

BEKIJK PRODUCT
Lippenbalsem met UV15 bescherming
Lippenbalsem met UV15 bescherming
Lippenbalsem met UV15 bescherming
   
€ 1,19

Standaard voetbal, golf, cricket of tennisbal personaliseerbaar met uw logo . De lippenbalsem is REACH compliant en volledig in overéénstemming met de Europese norm (EC) No. 1223/2009.

Denk aan : sport, golf, evenement, beurs , EK, WK ...

BEKIJK PRODUCT
SPORTBAL lippenbalsem
SPORTBAL lippenbalsem
SPORTBAL lippenbalsem
SPORTBAL lippenbalsem
   
€ 1,57

in de voet een sunblocker factor 30, wat hem uitermate geschikt maakt voor op reis. Ook verkrijgbaar met lipje, zodat hij aan een lanyard geklikt kan worden.

BEKIJK PRODUCT
lippenbalsem & sunblock
lippenbalsem & sunblock
lippenbalsem & sunblock
   
€ 0,84

Lippenbalsem met SPF20 factor in apothekerskwaliteit. Gemaakt volgens EU regels 76/768/EEC. Full color opdruk mogelijk.

Opgegeven prijs voor opdruk in 1 kleur op 1 positie.

BEKIJK PRODUCT
Premium lippenbalsem
Premium lippenbalsem