Moleskine

Moleskine - moleskine

Moleskine is een Italiaans merk van luxe notitieboeken, opgericht in 1997 door de Italiaanse designer Maria Sebregondi in Milan. Moleskine maakt ook agenda's en andere papierproducten zoals schetsboeken.
De notitieboeken van Moleskine kenmerken zich door de traditionele afgeronde hoeken en het ivoorkleurige papier.
Ze worden doorgaans gebonden zijn in gecoat papier karton met een genaaide rug die het mogelijk maakt om het notitieboek plat te laten liggen wanneer geopend. De elastische band, gebruikt om het boek tegen spontaan opgaan te beschermen, en een bladwijzer zijn ook herkenbare kenmerken samen met een uitvouwbaar vak in de achterklep. Het notitieboekje zelf wordt geleverd met een papieren banderol. Moleskine wordt in China geproduceerd.

Naast het bekende Moleskine zijn er inmiddels diverse gelijkwaardige alternatieven. Graag laten wij u deze alternatieven zien, klik hier

 

€ 184,23

Moleskine Smart Writing Set. Zet je ideeën op papier om in digitale vorm op de nieuwe generatie Moleskine Paper Tablet, Pen+ en Moleskine Notes-app. Ncoded-technologie zorgt ervoor dat de Pen+ de locatie in de Paper Tablet herkent.

Zo worden al je gedachten op schrift in een handomdraai digitaal opgeslagen. De app verplaatst je handmatige notities vervolgens realtime van de pagina naar het tablet of smartphonescherm.

Zo kun je je schriftelijke ideeën uiterst makkelijk digitaliseren, bewerken, organiseren, delen en tot leven wekken. Tik simpelweg op het envelop-pictogram op de pagina om gelijk te delen. Inbegrepen in de box: Paper Tablet met speciaal gestippeld papier geschikt voor de Pen+, Pen+ smartpen, USB-kabel voor opladen van smartpen, 1 inktvulling voor pen en gebruikershandleiding. Kunstleer papier.

BEKIJK PRODUCT
Moleskine Smart Writing Set
   
Prijs op aanvraag

Het Large notitieboek is een van de meest verkochte notitieboeken van Moleskine. Dit notitieboek heeft rond afgewerkte hoeken, een harde kaft, zuurvrij papier, een bladwijzer, een elastieken sluiting en een uitbreidbaar binnenvak dat de geschiedenis van Moleskine bevat.

BEKIJK PRODUCT
Moleskine notitieboek