Papieren bekers met logo

Papieren bekers met logo - papercup_met_logo(1)

Avenda levert een groot assortiment aan papieren bekers voor zowel warme als koude dranken. Al vanaf 5000 stuks kunnen wij zeer hoogwaardige kartonnen bekers leveren met een opdruk in uw eigen design. Papieren bekers hebben wij in verschillende formaten, vanaf 10 cl., en zijn zowel enkelwandig als dubbelwandig voor warme dranken verkrijgbaar.

Niet alle papieren bekers staan op onze website, neem contact met ons op voor een offerte op maat. Overigens leveren wij ook bedrukte suiker- en creamerzakjes en koekjes zodat uw koffie- of theemoment volledig van uw logo kan worden voorzien.

€ 0,17

Ekocups zijn het originele alternatief voor plastic bekertjes. Een bekertje met een unieke bedrukking valt altijd goed in de smaak! De bekers zijn volledig full color te bedrukken en bruikbaar voor elk feest, gelegenheid zoals een beurs of evenement.

Biobekers, zowel als wegwerp als kleine herbruikbare koffiebeker voor een paar keer.

De koffiebekers zijn 180ml en geschikt voor de meeste koffieautomaten. De bekertjes zijn gemaakt van recycleerbaar karton. Een ecobeker, dat is wel zo prettig koffie drinken!

BEKIJK PRODUCT
Bedrukte Eco koffiebekers
Bedrukte Eco koffiebekers
Bedrukte Eco koffiebekers
   
Prijs op aanvraag

Al leverbaar vanaf 500 stuks. Volledig personaliseerbaar voor uw beurs, event of feest. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Disposables van papier zijn voordelig en milieuvriendelijk.

Uw logo kan rondom worden bedrukt.

BEKIJK PRODUCT
Papieren beker met opdruk
   
€ 0,10
Kartonnen beker 96010001

Wij hebben diverse maten wegwerpbekers in karton. Naar keuze alleen geschikt voor koude of ook warme dranken (dubbelwandig).

In onze collectie ook kartonnen bekers met handvat, all over bedrukte papieren bekers, rondom bedrukte kartonnen bekers: vraag ons naar de mogelijkheden.

De prijs is voor een 0,3L kartonnen beker zonder opdruk.

BEKIJK PRODUCT
Kartonnen beker
   
€ 0,41

Kartonnen bekers all over te bedrukken en snel leverbaar (+/-3 weken)? Wij hebben de oplossing. Zowel voor warme als koude dranken geschikt. Dit kleinere formaat is geschikt voor koffieautomaten. Verpakt per 50 stuks in PE zakken.

Eveneens beschikbaar met een inhoud van 220ml (prijzen op aanvraag).

BEKIJK PRODUCT
Bedrukte kartonnen bekers