Parkeerschrijf met logo

Parkeerschrijf met logo - parkeerschijf

Een parkeerschijf heb je altijd in de auto nodig. Als je bij een blauwe streep parkeerd of het bekende bord ziet moet je een parkeerschijf met je aankomsttijd achter het raam van je auto leggen. Het is een kleine moeite maar bespaart je een boete.

De parkeerschijf wordt beschreven in de Nederlandse Wegenverkeerswet 1994, artikel 13, tweede lid van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel 25, tweede lid, van het RVV 1990en artikel 25, tweede lid, van het RVV 1990. Hierin wordt de functionaliteit en het uiterlijk van de parkeerschijf beschreven maar ook het feit dat parkeerschijven uit andere EU landen eveneens in Nederland gebruikt mogen.
In Belgie is een versie voorgeschreven waarop in het Nederlands, Frans en Duits "aankomsttijd" vermeld staat.

Voor autogerelateerde bedrijven is het een ideale manier om op te blijven vallen: de parkeerschijf wordt immers regelmatig gebruikt en iedere keer zal uw logo onder de ogen komen en aan uw bedrijf herinneren. Een parkeerschijf heeft een perfecte dikte om met de post te versturen. Mogen wij uw logo op de parkeerschijf drukken?

 

 

€ 1,76

Op dit artikel kan elke gewenste foto worden gedrukt. De kosten hiervoor zijn bij de prijs inbegrepen.

BEKIJK PRODUCT
Parkeerschijf met full colour bedrukking
   
€ 0,54

Wat hebben we allemaal in onze auto liggen ? inderdaad een parkeerschijf.

Gek genoeg benut niemand de publicitaire mogelijkheden. Tot nu. Deze parkeerschijf wordt een schitterende reclamedrager. Op de achterzijde heeft u een enorme ruimte om uw boodschap in vierkleurendruk duidelijk te maken.
Via de achterzijde kan u uw brandstofverbruik berekenen en uw remafstand. Maar we kunnen heel wat andere berekeningen gebruiken. Met dit product kan u creatief oneindig aan de slag.

BEKIJK PRODUCT
parkeerschijf billboard
parkeerschijf billboard
parkeerschijf billboard
parkeerschijf billboard
parkeerschijf billboard
   
Prijs op aanvraag

Parkeerschijf met ijskrabber. Deze parkeerschijf voldoet aan de Europese wetgevingen (excl. Frankrijk). Groot bedrukkingsoppervlak op de achterzijde van de ijskrabber. Inclusief digitale druk (FC).

BEKIJK PRODUCT
Parkeerschijf ijskrabber Europa
   
Prijs op aanvraag

Papieren parkeerschijf die aan de wetgevingen van Frankrijk voldoet. Groot bedrukkingsoppervlak op de achterzijde van de parkeerschijf.

Minimale afname: 300 stuks.

BEKIJK PRODUCT
Parkeerschijf Frankrijk