Parker pennen met opdruk

Parker pennen met opdruk - parker(2)

Parker is een leverancier van schrijfwaren, opgericht in 1888. Parker patenteerde in de jaren 30 van de vorige eeuw de "Quink", een zeer sneldrogende inkt waardoor teksten niet meer vlekten.
De hedendaagse Parkerpennen kenmerken zich door de zg. parkervulling, een metalen langschrijfvulling.

Goedkope Parker pennen met opdruk
Wij leveren Parker pennen met opdruk. Snel geleverd, mooi bedrukt, geleverd vanuit voorraad.

Parker pennen snel geleverd
Avenda kan Parker pennen op korte termijn leveren, voorzien van opdruk of gravering.

€ 16,45

Stijl gaat nooit uit de mode. Prachtige balpen van Christan Lacroix. Kwalitatieve vulling, vergelijkbaar met Parker. Altijd verpakt in een mooi, zwart geschenkdoosje.

BEKIJK PRODUCT
Christian Lacroix balpen
Christian Lacroix balpen
   
€ 9,37

De metalen balpen met een fleurig accent. Hierdoor kan je je hele huisstijl doortrekken. Kwalitatieve Parkerachtige vulling. Per stuk verpakt in geschenkdoosje.

BEKIJK PRODUCT
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
Smaakvolle metalen Cacharel balpen met kleurig accent
   
€ 5,11

Parker toont het onmiskenbare talent van haar design- en engineeringexperts met drie waarlijk moderne afwerkingen voor Jotter. Met zijn iconische torpedovorm en distinctieve pijlvormige clip is Jotter reeds sinds zijn lancering in 1954 de best presterende schrijfpen voor elke gelegenheid.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Jotter Premium
   
€ 6,49

In kunststoffen uitvoering voor een superieure bestendigheid en duurzaamheid. Ontworpen voor een optimale schrijfhoek voor zowel rechts- als linkshandige schrijvers.  Verkrijgbaar in 2 penpuntafmetingen.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker Vector
Balpen Parker Vector
   
€ 12,64
Balpen Parker IM 57452396

Een eenvoudige, moderne stijl en een uitstekend schrijfcomfort: nu meer dan ooit karakteriseert PARKER IM het merk. De Italiaanse designer Beatrice Fontana combineert de distinctieve designcodes met de meest invloedrijke trends van dit jaar: ze legt haar hedendaagse visie in de klassieke, spits toelopende vorm van de PARKER IM en creëert op die manier drie smaakvolle, tastbare afwerkingen van topkwaliteit. Parker IM Premium: een slimme keuze van kwalitatieve afwerkingen voor elke stemming en gedachte.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
Balpen Parker IM
   
€ 0,76

Een parkeerschijf om de aankomsttijd in te stellen, onmisbaar in elke auto. Niets is vervelender dan ergens je auto willen parkeren en je grijpt mis... geen parkeerschijf in de auto!

Deze parkeerschijf biedt veel ruimte voor jouw reclameboodschap. De gehele achterzijde is FC te bedrukken met jouw logo, tekst en beeld. We hebben ook een variant van 4 pagina's, een dubbelgevouwen parkeerschijf.

Een parkeerschijf moet blauw-wit aan de voorzijde zijn en mag je niet bedrukken met reclame of logo.  Met deze variant parkeerschijven kun je de volledige achterkant voorzien van jouw reclame.

Getoonde prijs is van een parkeerschijf met een full colour bedrukte achterzijde.

BEKIJK PRODUCT
Parkeerschijf met veel ruimte voor reclame
   
€ 6,90

Vector rollerbalpen. Simpel, essentieel en betrouwbaar, Vector is speciaal door zijn aanpassingsvermogen en intrinsieke kwaliteit. ABS Kunststof.

BEKIJK PRODUCT
Parker Vector rollerbalpen