Rotring pennen relatiegeschenk

Rotring pennen relatiegeschenk - rotring-pennen-relatiegeschenk

De pennen van het merk Rotring zijn sterk beïnvloed door de Bauhaus designschool. Al in de jaren 30 van de vorige eeuw patenteerde Rotring een ontwerp voor een "Vulpen met schroefbuis en penpunt". Pennen nemen minder ruimte in op het bureau en een nieuwe era van flexibiliteit begint.
In 1935 is Rotring de uitvinder van de 4-kleuren pen, een geraffineerd draaimechanisme met potloodpunt.

Nog steeds staat Rotring garant voor een strak, functioneel design en hoogwaardige pennen. Een ideaal geschenk voor architecten en technisch tekenaars maar ook voor liefhebbers van design.

Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

€ 14,37

TIKKY 3in1 Multipen is het ultieme allround talent! Ergonomisch design en een overtuigende functionaliteit dankzij het technisch geavanceerde "magic view" -mechanisme. TIKKY 3in1 is gemakkelijk in gebruik en is een technisch efficiënt en multifunctioneel middel voor al uw schrijf-, teken- en schetsbehoeften. Magic View : Dit uiterst gemakkelijke mechanisme kan de multipen in een mechanisch potlood, een arceerbalpen of een schrijfbalpen veranderen. Houd de pen in uw hand, bekijk welk icoon u wilt gebruiken, druk op de knop en … schrijven maar!

BEKIJK PRODUCT
Balpen Tikky 3-in-1 Rotring
Balpen Tikky 3-in-1 Rotring
   
€ 6,91

Het artistieke karakter van dit product schuilt in zijn opbouw en vorm. Artikelen uit de Madrid serie zijn eenvoudig en minimalistisch van vorm. Dit aanbod richt zich tot creatieve, cosmopolitische klanten die zowel de estetische kracht als de functionaliteit van schrijfwaren op prijs stellen. Doordat de serie uit een edele look en geraffineerd mechanisme bestaat, zijn versieringen overbodig.

BEKIJK PRODUCT
Balpen Rotring Madrid
Balpen Rotring Madrid
Balpen Rotring Madrid
   
€ 28,84

De zeshoekinge vorm en gefreesde grip benadrukken zijn technische expertise. Inclusief doosje.

BEKIJK PRODUCT
Rotring Rapid Pro balpen
Rotring Rapid Pro balpen
Rotring Rapid Pro balpen
   
€ 3,52

Tikky is het resultaat van jarenlange ervaring van rotring. Met haar klassieke ontwerp, is dit het ideale vulpotlood of balpen. • Ergonomische golfvormige gripzone: ligt goed in de hand. • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

BEKIJK PRODUCT
Vulpotlood Rotring
Vulpotlood Rotring
Vulpotlood Rotring