USB sticks in eigen vorm

USB sticks in eigen vorm - usb_eigen_vorm

wij kunnen vanaf 100 stuks USB sticks in eigen vorm maken. De USB sticks worden in 2D of 3D gemaakt van uw eigen ontwerp (bijvoorbeeld een product), snel en interessant geprijsd. De levertijd is ca. 4-6 weken na opdracht.

Een USB stick is een handig middel om bestanden op te slaan en mobiel te maken. Omdat er steeds meer USB geheugen sticks worden weg gegeven is het zaak om op te vallen. Met een geheugenstick in eigen vorm valt u op tussen de grijze massa. Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

Prijs op aanvraag

usb stick , geheugen naar keuze , met gsm koordje , meerdere standaard personnages alsook eigen personnages mogelijk prijs op aanvraag

BEKIJK PRODUCT
mini usb people  relatiegeschenk
   
Prijs op aanvraag

Kleurrijke 3W LED lamp met 3W Bluetooth speaker. Incl. afstandsbediening waarmee de LED en het volume geregeld kunnen worden en aan/uit. Bluetooth bereik: ca. 8 meter. Stroom: AC90-240V. Leverbaar met fitting type: E27 / E14 / B22. Per stuk verpakt in wit doosje. Minimum afname: 1.000 stuks.

BEKIJK PRODUCT
LED Lamp met Bluetooth Speaker
   
Prijs op aanvraag

Als u de USB stick op de computer aansluit krijg je het logo door middel van de led verlichting te zien. capaciteit : 1GB tot 16GB

optie : opdruk van uw logo op 1 zijde

prijs exclusief technische kosten (min. afname 250 stuks)

BEKIJK PRODUCT
flashing USB Stick relatiegeschenk
flashing USB Stick relatiegeschenk
flashing USB Stick relatiegeschenk
   
Prijs op aanvraag

De funkey is een nieuw concept waarbij deze geheugenstick Uw communicatie ondersteunt door er een vleugje persoonlijkheid en een leuke toets aan toe te voegen. Dit concept laat alle fantasieën toe en vergezeld uw boodschap met kleine aanhankelijke personages die zich zeer nuttig maken daar deze USB stick vooral een memosteun blijft om Uw promotionele boodschap te verspreiden en het kantoor van Uw klanten op een duidelijke en ludieke wijze “bevolken". Personaliseerbaar in qaudri recto/verso. USB2.0 voor snelle overdrachten. Tot 6.5Mb/sec voor het lezen en 2.5mb/sec voor het schrijven.

BEKIJK PRODUCT
USB stick met karakter
USB stick met karakter
USB stick met karakter