UV sensor met bedrijfslogo

UV sensor met bedrijfslogo - uv-sensor

de impact van de zon wordt steeds groter. UV straling is niet gezond, het is daarom zaak om op te letten aan hoeveel UV straling u blootgesteld wordt.

Wij hebben een aantal promotionele producen die de mate van UV straling op eenvoudige wijze laten zien. Deze UV sensors zijn een premium waarmee u uw klanten gezond laat blijven.

Avenda maakt bedrijven zichtbaar!

€ 2,28

Veilig zonnen

BEKIJK PRODUCT
UV sensor, spiegeltje en klokje voor op strand
   
Prijs op aanvraag

U kiest gewoon welke afbeelding u wanneer laat zien: De ene afbeelding verschijnt altijd en de andere afbeelding verschijnt enkel bij blootstelling aan UV-stralen of bij natuurlijk licht. Zo heeft u binnen én buiten een ander kledingstuk aan zonder dat u veranderd bent van kledij. Gemaakt uit katoen 135 gr/sqm. Verschillende maten beschikbaar. Kan tot 4 kleuren bedrukt worden.

Minimale afname 1000 stuks.

BEKIJK PRODUCT
Verander uw t-shirt zonder u om te kleden!
   
€ 0,67
Een beeld dat we steeds met de zomer associëren is die van verbrande huid door onbeschermde blootstelling aan de zon. Een pijnlijke en gevaarlijke zaak, zeker voor kinderen. UV-straling is immers gevaarlijker dan je denkt! Met dit gloednieuw premium om je pols, lees je af welk UV risico je loopt en welke bescherming nodig is. Met op de keerzijde een schrijfstrook voor een noodtelefoonnummer, zodat verdwaalde kinderen snel terug terecht komen. Thema : kinderen, jonge ouders, veiligheid, huid, reizen, vakantie, gezondheid… Voor zomeracties, on-pack, zomerfestivals, kustacties. En mailings : 0.3mm dik. De prijs is inclusief een bedrukking in full colour aan de voorzijde en een bedrukking in 1 kleur aan de achterzijde. Levertijd +/- 6 weken.
BEKIJK PRODUCT
UV - sensor polsbandje
UV - sensor polsbandje
   
€ 61,44

Een activity tracker met hartslagmeter in een tijdloos design!

Een OLED display, 3-axis snelheidsmeter, UV-sensor, trilfunctie, Bluetooth 4.0 en Li polymeer batterij voor 10 dagen gebruik na een keer opladen. De Q-watch maakt gebruik van de modernste technologie om divere fitness inspanningen en resultaten te meten. En de Q-watch geeft diverse meldingen zodat de gebruiker geen enkele oproep, bericht of belangrijke afspraak meer hoeft te missen. Met een simpele druk op de knop kun je direct een ongewenste oproep weigeren.
Materiaal: TPU band en aluminium legering gesp

BEKIJK PRODUCT
Activity tracker in een tijdloos design