Zelfklevende memoblaadjes met bedrukking

Zelfklevende memoblaadjes met bedrukking - stickynotes

De zelfklevende memoblaadjes zijn ontstaan door toeval. Een ontwerper bij 3M vond een toepassing voor een herbruikbare kleeflaag en de Post-It was geboren. Inmiddels wordt deze naam als soortnaam gebruikt maar Post-It is een geregistreerde merknaam van 3M.

Wij kunnen diverse formaten memoblaadjes met kleefrand leveren, als los boekje of met meerdere formaten bij elkaar in een omslag. De blaadjes kunnen over het gehele oppervlak bedrukt worden en wij kunnen zelfs boekjes leveren met verschillende opdrukken per pagina. 

tip
€ 1,04

Boekje met zelfklevende blaadjes / sticky notes waar uw vorm kan uitgesneden worden (uw logo, product, ...)

Zet je merk of product extra in de verf met dit originele item dat op iedereen zijn bureau ligt.  Je kan zelf kiezen of het boekje 25, 50 of 100 blaadjes bevat al naargelang het doel of je budget. Ook is er keuze uit verschillende formaten van blaadjes. Prijzen afhankelijk van het aantal blaadjes, de stansvorm, het formaat van de blaadjes en het aantal kleuren opdruk.

Prijs voor een witte blocnote van 100 x 75 mm en 50 blaadjes, met standaard stans en bedrukking in 1 kleur op alle blaadjes.

BEKIJK PRODUCT
Sticky notes met uitgestanste vorm
Sticky notes met uitgestanste vorm
Sticky notes met uitgestanste vorm
Sticky notes met uitgestanste vorm
   
€ 1,90
Met verschillende elementen. Dit is een nieuwe manier om uw communicatie te verzorgen met memoblaadjes voor op uw bureau! In vierkleurendruk op een kartonnen drager met 50 zelfklevende blaadjes. 3 verschillende elementen, ook mogelijk in andere motieven.
BEKIJK PRODUCT
Sticky Note Pads met 3 elementen
   
€ 1,94
Deze nieuwigheid zal aandacht vragen voor uw communicatie. Met deze formule kunt u vier boodschappen tegelijk drukken. Met 50 zelfklevende blaadjes, afmetingen 68 x 74 mm.
BEKIJK PRODUCT
Sticky Note Pads met 4 elementen
   
€ 1,87
Deze memoblok met verschillende elementen in de standaardvorm van uw activiteit helpt u om het verschil te maken! Door de vierkleurendruk op het karton komt uw boodschap eindelijk anders over. Standaardafmetingen 74 x 74 mm, 50 blaadjes. Aarzel niet om ons te contacteren met speciale verzoeken.
BEKIJK PRODUCT
Sticky Note Pads speciaal
   
€ 1,59

Deze fantastische memoblok met drie verdiepingen helpt uw communicatie nog beter uit te komen. Elke drager is bedrukt met uw boodschap. Afmetingen 48 x 57 mm, van klein naar groot! Een echte 'eyecatcher'.

BEKIJK PRODUCT
Sticky Note Pads met 3 elementen
   
€ 0,84

Vrolijke markerset met 40 gekleurde zelfklevende Thumbs-Up Markers. De luxe gelamineerde omslag wordt geheel naar uw wens aan alle vier de zijden in full colour bedrukt.

BEKIJK PRODUCT
Sticky in vorm van de like duim
   
Prijs op aanvraag

De handige gerecyleerde papierblokjes en de bladwijzers zitten in een handige en mooie hardcover omslag.

Cover : 106 x 77 mm (gesloten) met een dikte van 1.75 mm.
Buitenzijde en binnenzijde cover gemaakt van gerecycleerd papier (150gr/m²) met matte beschermlaag
Sticky notes : 100 stuks met 1 kleur bedrukt (100x72mm) gemaakt in gerecycleerd (80gr/m²) papier.
Sticky notes : 25 stuks met 1 kleur bedrukt (50x72mm) gemaakt in gerecycleerd (80gr/m²) papier.
Paginamerkers in gerecycleerd papier (70gr/m²) van +/- 20 x 50 mm. Lijm aan 20mm zijde. 25 blaadjes per kleur paginamerkers (roze, blauw en groen)

Per stuk in krimpfolie verpakt en nadien in handzame dozen.

BEKIJK PRODUCT
Gerecycleerd hardcover notitieblokje
   
Prijs op aanvraag

Reuzen-memoblok met 100 of 200 sticky notes.

De omslag kan in full colour bedrukt worden, de blaadjes worden naar wens bedrukt in 1 tot 4 kleuren. De prijs is op aanvraag, leverbaar vanaf 500 stuks

BEKIJK PRODUCT
XXL sticky notes in hard cover
   
Prijs op aanvraag

Hardcover notitieblokje met 5 paginamerkers (blauw, groen, geel, oranje en roze). Van elke kleur paginamerkers : 20 stuks. 2 formaten sticky notes :
100 x 72 mm (100 blaadjes) en 50 x 72 mm (25 blaadjes). Dit allemaal in een handig boekje met harde cover dat beschermd is door een glanzend laminaat.

BEKIJK PRODUCT
hardcover notitieblokje
hardcover notitieblokje
   
Prijs op aanvraag

Deze papierblok met sticky notes heeft 50 blaadjes van 30x30 cm. De blok is daarom geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies en schetsen. Inclusief bedrukking in full color op alle blaadjes.

BEKIJK PRODUCT
XL papierblok met zelfklevende blaadjes
   
Prijs op aanvraag

Dit handig boekje met zelfklevend blaadjes is een hebbeding voor elke kantoor. Zowel praktisch als full color bedrukbaar met je logo. Beschikbaar met 25 - 50 of 100 blaadjes per blokje. Ook beschikbaar in andere formaten.
Prijzen afhankelijk van aantal blaadjes, gekozen opdruk en formaat van boekje.

BEKIJK PRODUCT
Boekje met zelfklevende sticky notes
   
€ 6,88

Kalender met ringen waarbij 2 formaten sticky notes (100 x 72 en 50 x 72 mm) en 5 markers. Het ideale geschenk om op het bureau van klanten te staan. Deze kalender kan je een heel jaar lang cadeau doen, want je kan starten met de maand dat je wenst. Je hoeft dus niet in januari te starten.

Opgegeven prijs voor opdruk in 1 kleur op beide formaten stikcy notes, full color opdruk op de buitenzijde van de cover en full color opdruk op de blaadjes van de kalender (identieke opdruk voor elke maand)

BEKIJK PRODUCT
Kalender met sticky notes
   
tip
€ 3,26

Wie heeft er nu geen klevend papiertje nodig om snel iets op te schrijven? Deze all over en full color te bedrukken dispenser verdeelt ze handig 1 per 1 zodat je altijd iets bij de hand hebt als klanten bellen, een collega iets komt zeggen dat je niet mag vergeten,... Geleverd met 50 zelfklevende blaadjes waarop uw boodschap / logo / merk in full color (CMYK) bedrukt kan worden. Het ideale promotionele item om je boodschap in de kijker te zetten. Zowel voor dokters, medewerkers, klanten,... Want wie gebruikt er nu geen zelfklevende blaadjes?

Formaat z-notes : 50 x 75 mm
Opgegeven prijs voor full color opdruk op de houder en 1 kleur opdruk op de zelfklevende blaadjes.

BEKIJK PRODUCT
Sticky notes verdeler voor op je bureau
   
Prijs op aanvraag
Sticky Notes 19311048

Stycky notes 25 vellen

BEKIJK PRODUCT
Sticky Notes
   
Prijs op aanvraag
Eco sticky notes 19311051

.

BEKIJK PRODUCT
Eco sticky notes
   
€ 1,29

Haal nog meer uit uw communicatie-promotie… Kies uit 16 populaire bestaande vormen voor uw sticky notes in het medium formaat met 50 blaadjes per blokje. Bedrukking in full colour is inbegrepen.

BEKIJK PRODUCT
Sticky Notes Medium in speciale vorm
Sticky Notes Medium in speciale vorm
Sticky Notes Medium in speciale vorm
   
€ 0,64

gemaakt van 100% gerecycleerd papier. Met een kleefstrook op basis van water. De opgegeven prijs is voor 25 pagina's. Inclusief full color opdruk.

BEKIJK PRODUCT
Bic Sticky Note ecologisch
   
Prijs op aanvraag

Microvezel sticky cleaner (35x35mm) om het beeldscherm van de telefoon te reiningen. Na gebruik gemakkelijk op de achterkant van de telefoon te plakken. Per stuk verpakt op inlaykaart in eigen opmaak in een zakje. Inclusief full colour all-over bedrukking en inlegkaart.

Leverbaar vanaf 600 stuks. Andere formaat op aanvraag.

BEKIJK PRODUCT
beeldscherm telefoon reinigers
   
Prijs op aanvraag

Siliconen kaarthouder die gemakkelijk op de achterkant van de telefoon te bevestigen is middels een 300LSE 3M sticker. De kaarthouder bevat een microvezel sticky cleaner om het beeldscherm van uw telefoon te reinigen. Full colour bedrukking mogelijk.

Minimale afname 300 stuks.

BEKIJK PRODUCT
Kaarthouder voor je smartphone